NÁJDENÉ: Hľadám 2 - izbový byt pre konkrétnu klientku

  • 20170912_151716.jpg

NÁJDENÉ
Exkluzívne zastupujem konkrétnu klientku, ktorej hľadám 2 - izbový byt v Košiciach v lokalite Sever, Staré Mesto.

Byt má byť v pôvodnom stave, poprípade po minimálnej rekonštrukcii. Podmienkou je balkón a ideálne nie byt na prízemí. Cena bytu do 90 000€.


V prípade, že pre nás máte vhodnú nehnuteľnosť kontaktujte nás na čísle 0907 391 442.

Tešíme sa na spoluprácu.

Podrobné informácie

2
50 m²
osobné
pôvodný
predané
plastové
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sever
  • Mesto Košice - mestská časť Sever
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Všetky referencie