NÁJDENÉ Hľadám 3 izbový byt v lokalite Furča, Nad jazerom, Thc

  • 20170912_151716.jpg

NÁJDENÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality s.r.o. exkluzívne zastupuje klientov pri kúpe bytu. Našim klientom hľadám tento typ bytu:

- 3 izbový byt, prípadne väčší 2 izbový,
- Lokalita: ideálne Furča, poprípade Sídlisko Ťahanovce, Nad jazerom
- Minimálne čiastočná rekonštrukcia (prerobené jadro),
- Ideálne od vyvýšeného prízemia po max 4 poschodie,
- Balkón je podmienkou,
- Výťah výhodou, nie podmienkou,
- Cena max. do 95.000€.

V prípade, ak pre nás máte vhodnú ponuku, volajte nám na číslo +421 907 391 442.
Tešíme sa na spoluprácu.

Podrobné informácie

1
osobné
po rekonštrukcii
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Všetky referencie