NAJDENÉ - Hľadám pre klienta na kúpu 3-izbový byt

  • Snímka obrazovky 2022-10-11 151608.jpg

NÁJDENÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje milých klientov pri kúpe bytu. Naši klienti majú záujem konkrétne o tento typ bytu:

•3 izbový byt,
•lokalita: Košice centrum, do 15min peši od centra,
•stav bytu po rekonštrukcii,
•min. 68 m2,
•podmienkou je balkón/loggia,
•od prvého poschodia vyššie,
•cena do 200.000 eur.

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0914 707 969

Podrobné informácie

3
68 m²
osobné
úplne prerobený
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Staré Mesto
  • Mesto Košice - mestská časť Staré Mesto
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Všetky referencie