NÁJDENÉ: Hľadám pre klienta rodinný dom do 25min autom od KE

  • domcek na stranku.jpg

NÁJDENÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality s.r.o. exkluzívne zastupuje klienta pri kúpe rodinného domu.

Pre nášho klienta hľadáme rodinný dom – novostavba (prípadne novší dom) s týmito požiadavkami:
lokalita: okolie Košice - okolie (do 25min autom od KE)
- veľkosť pozemku cca 500 m²
- 4 izbový – min.120 m²
- cena domu do 260 000€.

V prípade, ak pre nás máte vhodnú ponuku, volajte nám na číslo +421 914 707 969
Tešíme sa na spoluprácu.

Podrobné informácie

4
500 m²
120 m²
osobné
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Staré Mesto
  • Mesto Košice - celé mesto
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Všetky referencie