NÁJDENÉ: Hľadám pre klientku na kúpu 3 alebo 4- izb. byt v Košiciach

  • Snímka.PNG

NÁJDENÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientku pri kúpe bytu. Naša klientka má záujem konkrétne o tento typ bytu s požiadavkami:

- 3/4-izbový byt
- lokalita: Košice - Staré Mesto, Sever, poprípade Juh, Západ
- byt zrekonštruovaný, bytový dom zateplený
- podmienkou sú nepriechodné izby v byte
- preferované poschodia všetky okrem prízemia a najvyššieho poschodia
- balkón je výhodou
- cena cca do 179 000 € ( v závislosti od bytu dohoda na cene možná)

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0907 391 442

Podrobné informácie

73 m²
osobné
úplne prerobený
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Staré Mesto
  • Mesto Košice - mestská časť Staré Mesto
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Všetky referencie