404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Všetky referencie