NÁJDENÉ: Hľadáme 4-izbový rodinný dom

  • 612996_0196fdf901e48a467c6d2d84642a8dfa.png

NÁJDENÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientov pri kúpe rodinného domu. Naši milí klienti majú záujem o rodinný dom s týmito požiadavkami:

- 4-izbový rodinný dom ,
- murovaná stavba,
- novostavba,
- cena do 330 000€,
- lokalita: Košice - Krásna, Košická Nová Ves, Myslava, žiadúce sú aj iné obce a prímestské časti,
- obecný alebo mestský vodovod,
- kanalizácia,
- parkovacie miesto pre autá,
- podmienkou je dobrý internet - optika.

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0903 367 922

Podrobné informácie

4
predané
optika
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Košická Nová Ves
  • Mesto Košice
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ kúpa
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

S Lenkou som sa spoznal pred rokom a hneď od začiatku som veľmi oceňoval jej profesionálny prístup, trpezlivosť a úžasnú schopnosť vysvetliť aj laikovi otázky kúpy a nájmu nehnuteľností. Už pri prvom stretnutí som si uvedomil, že som urobil dobre, že som ju oslovil, pretože som ako laik nemal s mnohými vecami, ktoré mi vysvetľovala - a ktoré boli pri kúpe nehnuteľnosti dôležité - žiadne skúsenosti a o mnohých som ani netušil. Oceňujem Lenkin 100% transparentný prístup, pri spolupráci s ňou ma nečakali žiadne nepríjemné “prekvapenia”, na ktoré by bola predtým “pozabudla”. Všetko má dokonale pod palcom, vyzná sa v oblasti svojho pôsobenia priam obdivuhodne a je schopná vysvetliť aj zložité procesy jednoducho a pochopiteľne. Pri hľadaní nehnuteľnosti som sa nemusel vlastne o nič starať - a tak som si to aj predstavoval. Všetko prebiehalo v pozadí, Lenka bola rýchla, flexibilná, o výsledkoch hľadania ma priebežne informovala a na mne bolo sa len rozhodnúť, ktorú nehnuteľnosť si vyberiem. Lenka mi pritom povedala svoj názor, ako aj pre a proti jednotlivých bytov, ale rozhodnutie bolo vždy na mne. Všetku dokumentáciu, s ktorou sme počas výberu bytu pracovali, Lenka starostivo zložkovala a priebežne mi ju odovzdávala, nikde žiadny dokument nechýbal. Zmluvy boli vypracované právnikom a Lenkou vždy starostlivo prekontrolované. Návštevy úradov boli takisto v Lenkinej kompetencii, nemusel som nikam chodiť a trápiť sa opúšťaním práce, aby som niečo vybavil. Lenka bola prítomná pri všetkých dôležitých úkonoch, obhliadkach bytov, poskytla svoje stanovisko na danú nehnuteľnosť a spoločne sa nám podarilo vybrať tú “pravú”. Bol som takisto veľmi vďačný za “pokúpny servis”, čo znamená, že mi Lenka pomohla vybaviť prepis nehnuteľnosti, takisto prepis energií a zálohové režijné predpisy. Čo len bolo možné bolo vybavované elektronicky a ja som bol požiadaný o podpis len ak to bolo nevyhnutné. S Lenkou som spolupracoval aj pri prenájme nehnuteľností, kedy som takisto ocenil jej promptný prístup a “dobré oko” pri výbere kandidátov na prenájom (ten sa časom ukázal ako správny). Naozaj nenachádzam nič, na čo by som sa mohol sťažovať, a ak by ma niekto požiadal, aby som mu odporučil makléra na kúpu či prenájom nehnuteľnosti, moja odpoveď je jasná - Lenka Brancová.

Radoslav Šafran

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Všetky referencie