PREDANÉ: Skvelá cena 3-izbového bytu po kompletnej rekonštrukcii

  • DSC03553-HDR.jpg
  • DSC03618.jpg
  • DSC03606-HDR.jpg
  • DSC03603-HDR.jpg
  • DSC03565-HDR.jpg
  • DSC03655.jpg
  • DSC03714-HDR.jpg
  • DSC03739-HDR.jpg
  • DSC03733-HDR.jpg
  • DSC03668-HDR.jpg
  • DSC03673-HDR.jpg
  • DSC03623-HDR.jpg
  • DSC03641.jpg
  • DSC03634-HDR.jpg
  • DSC03744.jpg
  • DSC03740.jpg
  • DSC03753.jpg
  • DSC03704-HDR.jpg
  • DSC03698-HDR.jpg
  • DSC03524.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj skvelý, pražský typ 3-izbového bytu. Ak, túžite bývať na najzelenejšom sídlisku v Košiciach, táto ponuka je pre Vás vhodná. Nehnuteľnosť na sa nachádza na ul. Važecká 3.

Mestská časť Košice - Nad jazerom je obľúbenou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. Byt je vhodná investícia aj z pohľadu budúceho predaja, nakoľko pražské byty sú veľmi žiadané, lebo umožňujú novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií.

Byt je slnečný a vďaka svojej rozlohe 67 m2 je priestranný. Na chodbe je kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. K dispozícii je aj veľká, samostatná pivnica. Byt sa nachádza na 7.pochodí z 8.p. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je kvalitná rekonštrukcia a 6 metrov dlhá loggia, na ktorú sa dostanete z obývačky. Budúci vlastník určite ocení, že denné časti bytu (obývačka a kuchyňa) sú veľké a poskytujú tak dostatok priestoru na trávenie príjemných chvíľ v novom domove.

Za výhody tejto ponuky považujeme:

- vyhľadávaná lokalita,
- krásna promenáda popri jazere,
- na sídlisku je veľa materských, základných a stredných škôl,
- nízke mesačné náklady,
- pražský typ bytu,
- byt je priestranný a slnečný,
- byt má dlhú loggiu,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe a pivnica,
- slušný vchod a milí susedia,
- kompletná rekonštrukcia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

7
8
3
69.45 m²
67 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Ulica Važecká 3
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

S Lenkou som sa spoznal pred rokom a hneď od začiatku som veľmi oceňoval jej profesionálny prístup, trpezlivosť a úžasnú schopnosť vysvetliť aj laikovi otázky kúpy a nájmu nehnuteľností. Už pri prvom stretnutí som si uvedomil, že som urobil dobre, že som ju oslovil, pretože som ako laik nemal s mnohými vecami, ktoré mi vysvetľovala - a ktoré boli pri kúpe nehnuteľnosti dôležité - žiadne skúsenosti a o mnohých som ani netušil. Oceňujem Lenkin 100% transparentný prístup, pri spolupráci s ňou ma nečakali žiadne nepríjemné “prekvapenia”, na ktoré by bola predtým “pozabudla”. Všetko má dokonale pod palcom, vyzná sa v oblasti svojho pôsobenia priam obdivuhodne a je schopná vysvetliť aj zložité procesy jednoducho a pochopiteľne. Pri hľadaní nehnuteľnosti som sa nemusel vlastne o nič starať - a tak som si to aj predstavoval. Všetko prebiehalo v pozadí, Lenka bola rýchla, flexibilná, o výsledkoch hľadania ma priebežne informovala a na mne bolo sa len rozhodnúť, ktorú nehnuteľnosť si vyberiem. Lenka mi pritom povedala svoj názor, ako aj pre a proti jednotlivých bytov, ale rozhodnutie bolo vždy na mne. Všetku dokumentáciu, s ktorou sme počas výberu bytu pracovali, Lenka starostivo zložkovala a priebežne mi ju odovzdávala, nikde žiadny dokument nechýbal. Zmluvy boli vypracované právnikom a Lenkou vždy starostlivo prekontrolované. Návštevy úradov boli takisto v Lenkinej kompetencii, nemusel som nikam chodiť a trápiť sa opúšťaním práce, aby som niečo vybavil. Lenka bola prítomná pri všetkých dôležitých úkonoch, obhliadkach bytov, poskytla svoje stanovisko na danú nehnuteľnosť a spoločne sa nám podarilo vybrať tú “pravú”. Bol som takisto veľmi vďačný za “pokúpny servis”, čo znamená, že mi Lenka pomohla vybaviť prepis nehnuteľnosti, takisto prepis energií a zálohové režijné predpisy. Čo len bolo možné bolo vybavované elektronicky a ja som bol požiadaný o podpis len ak to bolo nevyhnutné. S Lenkou som spolupracoval aj pri prenájme nehnuteľností, kedy som takisto ocenil jej promptný prístup a “dobré oko” pri výbere kandidátov na prenájom (ten sa časom ukázal ako správny). Naozaj nenachádzam nič, na čo by som sa mohol sťažovať, a ak by ma niekto požiadal, aby som mu odporučil makléra na kúpu či prenájom nehnuteľnosti, moja odpoveď je jasná - Lenka Brancová.

Radoslav Šafran

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Všetky referencie