PREDANÉ: Na predaj krásny byt

  • DSC05546-HDR.JPG
  • DSC05567-HDR.JPG
  • DSC05591.JPG
  • DSC05579-HDR.JPG
  • DSC05583.JPG
  • DSC05547-HDR.JPG
  • DSC05607.JPG
  • DSC05552-HDR.JPG
  • DSC05677.JPG
  • DSC05670-HDR.JPG
  • DSC05673-HDR (1).JPG
  • DSC05555-HDR.JPG
  • DSC05532.JPG
  • DSC05515.JPG
  • DSC05533.JPG
  • DSC05525.JPG
  • DSC05522.JPG
  • DSC05628 (1).JPG
  • DSC05652 (1).JPG
  • Lidicke namestie_podorys.jpg

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny, pražský typ 1,5-izbového bytu. Ak túžite bývať v tichej časti Košíc, tak táto ponuka je pre Vás vhodná. Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Lidické námestie.

Mestská časť Košice - Dargovských hrdinov je zaujímavou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza obľúbený lesopark, ktorý ponúka na spríjemnenie chvíľ rôzne aktivity, ako napr.: prechádzky, zbieranie húb, bežecké tréningy, letné opekanie, zimná jazda na lyžiarskych bežkách a iné. Furčiansky lesopark je známy aj vďaka športovým súťažiam a vzdelávacím aktivitám, ktoré sa tu organizujú (Furčiansky maratón, Extrém maratón, Family Sport Day, Deň Zeme). V blízkej doline je pre nadšencov športu bikrosová dráha. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Tento byt je vhodný na kúpu, aj ako investícia z pohľadu budúceho predaja, nakoľko pražské byty sú veľmi žiadané. Umožňujú novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií. Tento 1-izbový byt je vďaka vkusne zmenenej dispozícii prerobený na 1,5-izb. byt. Vznikla tak oddelená spiaca časť, od dennej časti nehnuteľnosti.

Byt je slnečný, útulný a moderný. Na chodbe je kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. K dispozícii je aj samostatná pivnica. Byt sa nachádza na 2.poschodí z 8.p. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je kvalitná rekonštrukcia a 6 metrov dlhá loggia, kde si môžete vychutnávať Váš obľúbený nápoj. Bývanie je tu veľmi tiché, nakoľko bytovka je situovaná mimo hlavnej cesty.

Budúci vlastník určite ocení, že sa v nehnuteľnosti nachádza klimatizácia a oproti bytovke je obchod s potravinami.

Za výhody tejto ponuky považujeme:

- kompletná rekonštrukcia,
- na byte nie je žiadna hypotéka,
- veľa zelene v okolí,
- nízke mesačné náklady,
- celková rozloha bytu (vrátane kumbálu a pivnice) je 42m², podlahová plocha je 39,61m²,
- ide o pražský typ bytu,
- byt je slnečný a svetlý,
- byt má loggiu,
- slušný vchod a milí susedia,
- v byte je klimatizácia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
42 m²
39.6 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
verejné

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Lidické námestie
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Všetky referencie