PREDANÉ: Na predaj rodinný dom v Sečovciach

  • 4DSC09521.JPG
  • 2DSC09527.JPG
  • 12DSC09507.JPG
  • 13DSC09536.JPG
  • 0DSC09180.JPG
  • 2RD_Sečovce_1NP (1).jpg
  • 3RD_Sečovce_2NP (1).jpg
  • 1RD_Sečovce_1PP (1).jpg
  • 33DSC09304.JPG
  • 34DSC09308.JPG
  • 42DSC09373.JPG
  • 24DSC09260-HDR.JPG
  • 25DSC09266-HDR.JPG
  • 26DSC09269-HDR.JPG
  • 30DSC09284-HDR.JPG
  • 50DSC09434-HDR.JPG
  • 38DSC09347-HDR.JPG
  • 57DSC09486-HDR.JPG
  • 55DSC09450-HDR.JPG

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v meste Sečovce, na Tulipánovej ulici. Táto časť mesta je veľmi vyhľadávaná, nakoľko ponúka slušné a komunitné bývanie. Nehnuteľnosť zaujme najmä tichou lokalitou, pretože sa nachádza mimo hlavnej cesty. Voľné chvíle si môžete v pokoji vychutnávať na záhrade, ktorá je rovinatá a má veľkosť 592 m2. Navyše ponúka výhľad na celoročne udržiavaný park.

Nehnuteľnosť je napojená na vlastnú studňu, obecnú kanalizáciu a plyn. Pozemok je slnečný a má vlastnú vinicu za domom, ktorý je orientovaný južne.

Rodinný dom pozostáva z dvoch poschodí. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, špajza, samostatná toaleta a kúpeľňa, kotolňa, technická miestnosť a priestranná garáž, ktorá je súčasťou domu. To predstavuje veľký benefit pre budúceho majiteľa, ktorý si celoročne môže užívať pocit nastúpenia do auta „suchou nohou“. Vstup do garáže je situovaný v prednej časti. Na 2. poschodí sa nachádza chodba, ktorou sa dostanete do štyroch nepriechodných miestností, konkrétne obývacia izba, detská izba, spálňa, kuchyňa so špajzou, tiež kúpeľňa s toaletou. Vďaka veľkorysej rozlohe a šikovnému rozmiestneniu izieb je možné dom využívať aj ako viacgeneračné bývanie, na podnikateľské účely, alebo dom prerobiť na dve bytové jednotky.
Dom prešiel kolaudáciou v roku 1978 a je vo veľmi dobrom technickom stave.

Výhody tohto domu:

- svetlé a priestranné izby,
- veľké množstvo ukladacieho priestoru,
- rovinatá záhrada,
- umiestnenie stavby na pokojnej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti,
- vynikajúca dostupnosť 5 min autom do centra mesta Sečovce,
- možnosť rekonštruovať dom podľa vlastných predstáv,
- vlastná voda zo studne,
- vlastná garáž so vstupom do domu,
- dom má plastové okná,
- nový plynový kotol,
- kúpou ihneď voľný,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0949 302 766 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
5
117 m²
592 m²
232 m²
osobné
čiastočne prerobený
predané
studňa
230/400V
vlastné - plyn
nezariadený
plastové
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Trebišov
  • Mesto Sečovce
  • Ulica Tulipánová
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Všetky referencie