PREDANÉ: Krásny a priestranný rodinný dom v Čani

  • DSC02329-HDR.jpg
  • DSC02368-HDR.jpg
  • DSC02231-HDR (1).jpg
  • DSC02239-HDR.jpg
  • DSC02276-HDR.jpg
  • DSC02255-HDR.jpg
  • DSC02428.jpg
  • DSC02293-HDR (2).jpg
  • DSC02496.jpg
  • DSC02494.jpg
  • DSC02519.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj nádherný 5- izbový rodinný dom v obci Čaňa.

Obec Čaňa je vyhľadávanou lokalitou pre svoju rýchlu dostupnosť do Košíc. Rodinný dom je vzdialený od centra mesta iba 15 km. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: poštu, obchody, materskú a základnú školu, zdravotnícke strediská, lekáreň, wellness centrum a mnohé iné. Pre tenisových nadšencov sú k dispozícií tenisové kurty a pre milovníkov korčuľovania a hokeja je dostupný zimný štadión. V obecnej športovej hale si môžete zahrať futbal, volejbal, basketbal, hádzanú alebo florbal. Svoje voľné chvíle môžete tráviť príjemnými prechádzkami popri jazere a vychutnávať si tak množstvo zelene.

Rodinný dom sa nachádza na konci tichej ulice, vďaka čomu si budete môcť vychutnávať Váš obľúbený nápoj v pokoji, na Vašej krytej terase. Pozemok je rovinatý, slnečný a má ideálnu rozlohu 757 m2. Pozemok je oplotený a má elektrickú vstupnú bránu.

Nehnuteľnosť je vhodná pre klienta, ktorý hľadá vkusný, moderný a priestranný dom s množstvom prirodzeného svetla, ktoré preniká cez veľké presklené okná.
Veľkým benefitom domu je vetranie prostredníctvom rekuperácie vzduchu. Rekuperačnú jednotku a zásobník vody sú umiestnené v technickej miestnosti, ktorá sa využíva aj ako práčovňa.

Dom je napojený na kanalizáciu a na obecnú vodu, ktorá sa využíva v kuchyni. Skvelou správou je, že na pozemku sa nachádza studňa. Prefiltrovaná voda zo studne sa využíva v celej domácnosti, vďaka čomu sú náklady na vodu nízke.

Pri vstupe do dennej časti domu Vás očarí moderná obývačka prepojená s kuchyňou, kde romantickú atmosféru vytvára krb nachádzajúci sa v kuchynskej časti. Vedľa priestrannej a plne vybavenej kuchyne sa nachádza veľká, potravinová komora. Určite oceníte, že spálňa má samostatný šatník a vlastnú kúpeľňu, vďaka čomu budete mať dostatok súkromia. Dom má tieto miestnosti: zádverie, chodba, komora, kuchyňa s jedálňou, ktorá je čiastočne prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa s toaletou, pracovňa/hosťovská izba, dve detské izby, spálňa, ďalšia samostatná kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, šatník, terasa, garáž. V dome máte možnosť využiť aj podkrovie.

Budúci majiteľ domu určite ocení vysoký komfort pri parkovaní, nakoľko je k dispozícií vykurovaná garáž, ktorá je súčasťou domu. Vaše auto a Vy tak budete chránený pred akýmkoľvek počasím. Garáž je navyše vybavená elektrickou bránou s automatickým ovládaním, čo spríjemňuje jej využívanie.

Pozrite si kompletné fotografie domu na tomto linku, stačí ho skopírovať:
https://drive.google.com/drive/folders/1TdnGB9qgF1a4UT5g7w8d5XC6zXNdnPWf?usp=sharing

Za výhody tohto domu považujeme:

- vyhľadávaná a žiadaná lokalita,
- dom sa nachádza len 15 km od centra mesta,
- rok kolaudácie 2018,
- presvetlené a priestranné izby,
- veľká úžitková výmera domu,
- veľký pozemok s vlastnou terasou,
- dom má garáž,
- v dome je rekuperácia vzduchu,
- napojenie na obecnú vodu,
- studňa na pozemku,
- napojenie na kanalizáciu,
- v dome je krásny krb,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
242 m²
757 m²
164.8 m²
osobné
predané
studňa a vodovod
vlastné - elektrické
Porotherm
A
plastové
rovina
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Čaňa
  • Ulica Jazerná
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Všetky referencie