PREDANÉ: Na predaj záhrada s krásnym výhľadom v KE

  • 20220308_164203.jpg
  • 1.jpg
  • 20220308_163659.jpg
  • dji_export_1646757163441.jpg
  • dji_export_1646757133998.jpg
  • rozmazany pozemok.PNG

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný pozemok v Košiciach s výhľadom na mesto. Pozemok je vzdialený necelých 10min od obchodného centra Aupark.
Ide o atraktívny pozemok v záhradkárskej časti Vyšné Opátske. Pozemok má výmeru 1544 m². V prednej časti pozemku je šírka cca 39m, v zadnej časti má šírku cca 32m, dĺžku má cca 46m.
Možná dohoda na cene.

https://www.youtube.com/watch?v=m7JoM9GyTdg&ab_channel=FilipRevilak

Výhody tohto pozemku:
- skvelá a tichá lokalita,
- slnečný pozemok s krásnym výhľadom,
- dostupnosť MHD,


Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 914 707 969 a dohodnite si obhliadku.
Tešíme sa na Vás.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

154
1544 m²
osobné
predané
230V
blízko

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Vyšné Opátske
  • Mesto Košice - mestská časť Vyšné Opátske
  • Ulica Včelárska paseka
  • Druh Záhrady
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Všetky referencie