NÁJDENÉ Hľadám 3 izbový byt v lokalite Furča, Nad jazerom, Thc

  • 20170912_151716.jpg

NÁJDENÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality s.r.o. exkluzívne zastupuje klientov pri kúpe bytu. Našim klientom hľadám tento typ bytu:

- 3 izbový byt, prípadne väčší 2 izbový,
- Lokalita: ideálne Furča, poprípade Sídlisko Ťahanovce, Nad jazerom
- Minimálne čiastočná rekonštrukcia (prerobené jadro),
- Ideálne od vyvýšeného prízemia po max 4 poschodie,
- Balkón je podmienkou,
- Výťah výhodou, nie podmienkou,
- Cena max. do 95.000€.

V prípade, ak pre nás máte vhodnú ponuku, volajte nám na číslo +421 907 391 442.
Tešíme sa na spoluprácu.

Podrobné informácie

1
osobné
po rekonštrukcii
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Profesionálny a zároveň ľudský prístup. Nadštandardné služby a ochota riešiť každý problém vyplývajúci z predaja našej nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.

Rastislav Feriančik

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Chcel by som poďakovať pani Ing. Havrilovej za pomoc pri kúpe bytu. Jej profesionálny prístup a odborné rady mi veľmi uľahčili celý proces. Bola vždy ochotná zodpovedať moje otázky a poskytla mi cenné informácie o trhu. Postarala sa o všetky administratívne záležitosti (prepis na katastri, elektrina, plyn atd.) a zabezpečila, že všetko prebehlo bez problémov a včas. Ak hľadáte spoľahlivú a profesionálnu realitnú maklérku, určite odporúčam využiť jej služby.

Stanislav

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Všetky referencie