NÁJDENÉ: Hľadám pre klienta 1 al. 2- izb. byt na kúpu v Poprade a Svi

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientov pri kúpe bytu. Naši klienti majú záujem o:

- 1 alebo 2-izbový byt,
- lokalita: Poprad a Svit,
- min. čiastočná rekonštrukcia, akceptovaný je aj pôvodný stav pri dobre nastavenej cene,
- cena do 90.000 eur

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. V prípade spolupráce s inou RK do provízie nevstupujeme.
Tešíme sa na spoluprácu.
0903 367 922

Podrobné informácie

40 m²
rezervované
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Poprad
  • Mesto Poprad
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Pani Havrilovú ako realitnú maklérku môžem vrelo odporučiť. Jej profesionálny prístup a dôraz na potreby klienta sú naozaj výnimočné. Počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti nám poskytla podrobné vysvetlenie všetkých aspektov zmlúv a procesu, čím nám výrazne uľahčila orientáciu v tejto oblasti. Pani Havrilová vždy promptne reagovala na naše správy a prispôsobila sa našim novým požiadavkám, čo svedčí o jej flexibilite a ochote. Nielenže pani Havrilová poskytuje vynikajúce služby počas kúpy nehnuteľnosti, ale aj po jej uzatvorení zabezpečuje komplexný porealitný servis. Jej pomoc pri vybavovaní prepisov služieb, ako sú plyn a voda, nám veľmi uľahčila celý prechod do nového bývania. Jej priateľský a empatický prístup, spolu s jej odbornými znalosťami a ochotou postarať sa o detaily aj po dokončení obchodu, výrazne prispeli k tomu, že celý stresujúci proces kúpy nehnuteľnosti bol oveľa príjemnejší.

Jakub

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Všetky referencie