NÁJDENÉ: Hľadám pre klientku na kúpu 3 alebo 4- izb. byt v Košiciach

  • Snímka.PNG

NÁJDENÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientku pri kúpe bytu. Naša klientka má záujem konkrétne o tento typ bytu s požiadavkami:

- 3/4-izbový byt
- lokalita: Košice - Staré Mesto, Sever, poprípade Juh, Západ
- byt zrekonštruovaný, bytový dom zateplený
- podmienkou sú nepriechodné izby v byte
- preferované poschodia všetky okrem prízemia a najvyššieho poschodia
- balkón je výhodou
- cena cca do 179 000 € ( v závislosti od bytu dohoda na cene možná)

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0907 391 442

Podrobné informácie

73 m²
osobné
úplne prerobený
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Staré Mesto
  • Mesto Košice - mestská časť Staré Mesto
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

S Lenkou som sa spoznal pred rokom a hneď od začiatku som veľmi oceňoval jej profesionálny prístup, trpezlivosť a úžasnú schopnosť vysvetliť aj laikovi otázky kúpy a nájmu nehnuteľností. Už pri prvom stretnutí som si uvedomil, že som urobil dobre, že som ju oslovil, pretože som ako laik nemal s mnohými vecami, ktoré mi vysvetľovala - a ktoré boli pri kúpe nehnuteľnosti dôležité - žiadne skúsenosti a o mnohých som ani netušil. Oceňujem Lenkin 100% transparentný prístup, pri spolupráci s ňou ma nečakali žiadne nepríjemné “prekvapenia”, na ktoré by bola predtým “pozabudla”. Všetko má dokonale pod palcom, vyzná sa v oblasti svojho pôsobenia priam obdivuhodne a je schopná vysvetliť aj zložité procesy jednoducho a pochopiteľne. Pri hľadaní nehnuteľnosti som sa nemusel vlastne o nič starať - a tak som si to aj predstavoval. Všetko prebiehalo v pozadí, Lenka bola rýchla, flexibilná, o výsledkoch hľadania ma priebežne informovala a na mne bolo sa len rozhodnúť, ktorú nehnuteľnosť si vyberiem. Lenka mi pritom povedala svoj názor, ako aj pre a proti jednotlivých bytov, ale rozhodnutie bolo vždy na mne. Všetku dokumentáciu, s ktorou sme počas výberu bytu pracovali, Lenka starostivo zložkovala a priebežne mi ju odovzdávala, nikde žiadny dokument nechýbal. Zmluvy boli vypracované právnikom a Lenkou vždy starostlivo prekontrolované. Návštevy úradov boli takisto v Lenkinej kompetencii, nemusel som nikam chodiť a trápiť sa opúšťaním práce, aby som niečo vybavil. Lenka bola prítomná pri všetkých dôležitých úkonoch, obhliadkach bytov, poskytla svoje stanovisko na danú nehnuteľnosť a spoločne sa nám podarilo vybrať tú “pravú”. Bol som takisto veľmi vďačný za “pokúpny servis”, čo znamená, že mi Lenka pomohla vybaviť prepis nehnuteľnosti, takisto prepis energií a zálohové režijné predpisy. Čo len bolo možné bolo vybavované elektronicky a ja som bol požiadaný o podpis len ak to bolo nevyhnutné. S Lenkou som spolupracoval aj pri prenájme nehnuteľností, kedy som takisto ocenil jej promptný prístup a “dobré oko” pri výbere kandidátov na prenájom (ten sa časom ukázal ako správny). Naozaj nenachádzam nič, na čo by som sa mohol sťažovať, a ak by ma niekto požiadal, aby som mu odporučil makléra na kúpu či prenájom nehnuteľnosti, moja odpoveď je jasná - Lenka Brancová.

Radoslav Šafran

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Všetky referencie