NÁJDENÉ -Hľadám pre klientov 3-izbový byt v Košiciach

  • Snímka.PNG

NÁJDENÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientov pri kúpe bytu. Naši klienti majú záujem konkrétne o tento typ bytu s požiadavkami:

- 3-izbový byt,
- lokalita: Košice - Sever (Mier, Podhradová), Dargovských hrdinov,
- rozloha bytu od 60 m²,
- kompletná rekonštrukcia,
- od 2 poschodia vyššie,
- výťah podmienkou, balkón výhodou,
- cena max. do 180.000€.

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0907 391 442

Podrobné informácie

60 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sever
  • Mesto Košice - mestská časť Sever
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Ďakujeme veľmi pekne Lenke za pomoc pri kúpe nášho prvého bytíku. S touto ženou proste chcete spolupracovať. To s čím všetkým nám pomohla, na to ani jedno ďakujem nestačí. Milá, inteligentná, spoľahlivá, ochotná, všetko zariadila, vysvetlila, proste jedna :)) profesionálka. To na čom sme sa dohodli to aj platilo, o všetkom nás neustále informovala. Všetko prebiehalo hladko, rýchlo, vybavila všetko potrebné k bývaniu. Určite neľutujeme. Ak budeme ešte niekedy kupovať nehnuteľnosť jedine s jej pomocou. ĎAKUJEME a prajeme veľa úspechov a čo najviac spokojných klientov.

Katarína

Všetky referencie