NÁJDENÉ: Hľadám stavebný pozemok pre klientku do 15km od KE

  • 20190806_173134.jpg

NÁJDENÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality s.r.o. exkluzívne zastupuje klientku pri kúpe pozemku. Našej klientke hľadáme pozemok s týmito požiadavkami:

- lokalita: Košice okolie (cca 15 km od KE) preferované lokality napr. Beniakovce, Vajkovce, Baška, Kostoľany nad Hornádom...
- veľkosť pozemku cca 500 - 700 m²,
- ideálne rovinatý až mierne svahovitý pozemok,
- dostupnosť MHD spojení,
- ideálne ak sú pri pozemku dotiahnuté IS,
- kanalizácia je výhodou,
- cena pozemku do 60 000 – 70 000€.

V prípade, ak pre nás máte vhodnú ponuku, volajte nám na číslo +421 907 391 442.
Tešíme sa na spoluprácu.


Podrobné informácie

500 m²
osobné
predané
verejný vodovod
230V
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Košice - celé mesto
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Všetky referencie