PREDANĚ: Exkluzívna NOVOSTAVBA vo Veľkej Lomnici na PREDAJ

  • NAJ 3.jpg
  • NAJ 1.jpg
  • 20200423_110654.jpg
  • 20200622_130832.jpg
  • 20200622_130629.jpg
  • 20200622_130824.jpg

PREDANÉ
Exkluzívna NOVOSTAVBA s bezkonkurenčnou cenou vo Veľkej Lomnici na PREDAJ

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom typu bungalov postavený na rovinatom pozemku o veľkosti 640 m² vo vyhľadávanej obci Veľká Lomnica.
Veľká Lomnica je prvá podhorská obec pod Vysokými Tatrami, ktorá je po stránke občianskej vybavenosti na veľmi dobrej úrovni. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má dostupnosť do turistických stredísk, taktiež prístup na diaľnicu na obe strany má do 4 km (Prešov- Žilina).

Dispozícia domu:
Dom pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom, technickej miestnosti, kúpeľne s WC, samostatného WC, z 3 samostatných izieb, špajzy, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom a možnosťou výstupu na vonkajšiu terasu. Súčasťou domu je garáž pre dve osobné vozidlá.
Táto novostavba je postavená z kvalitných materiálov. V dome sú osadené plastové okná s trojsklom, predpríprava na alarmový zabezpečovací systém a tiež plynové podlahové kúrenie. Na pozemku sú inžinierske siete (obecný vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia).

Výhody tejto novostavby:
- svetlé a priestranné izby, zastavaná plocha domu je 197 m²,
- francúzske okná v obývacej izbe,
- obývacia izba a kuchyňa s priamym výstupom na vonkajšiu terasu,
- v celom dome plynové podlahové kúrenie,
- súčasťou domu je dvojgaráž a tiež technická miestnosť,
- umiestnenie novostavby na pokojnej ulici vo vyhľadávanej obci Veľká Lomnica,
- vynikajúca dostupnosť do turistických stredísk.

V prípade, ak máte záujem o financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.
Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 907 391 442 a dohodnite si obhliadku.
Tešíme sa na Vás.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

197 m²
640 m²
osobné
holopriestor
predané
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Kežmarok
  • Mesto Veľká Lomnica
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Všetky referencie