PREDANÉ: 1-izb. byt na KVP na ideálnom 4.poschodí

  • Kuchyna2.jpg
  • Kuchyna3.jpg
  • Spalna2.jpg
  • Spalna1.jpg
  • Spalna3.jpg
  • balkon.jpg
  • Chodba.jpg
  • Kupelka1.jpg
  • Kupelka2.jpg
  • WC.jpg
  • 4,71m.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový byt v pôvodnom stave s umakartovým jadrom, ktorý sa nachádza na ideálnom 4 z 8.poschodí. Bytovka je zateplená s čistým vchodom a výťahom. Nehnuteľnosť je v mestskej časti Košice KVP na ulici Titogradská 17, len 5 min peši od FRESH potravín a 10min autom od centra mesta. Byt je vhodný na kúpu ako investícia, alebo si budúci majiteľ môže prerobiť byt podľa svojich vlastných predstav.
Nehnuteľnosť je orientovaná na zeleň mimo cesty s rozlohou 36 m² + 3m² loggia.

Za výhody tohto bytu považujeme:
- výhľad na zeleň mimo cesty,
- zasklená loggia,
- ideálne poschodie na žiadanom sídlisku KVP
- vynikajúca poloha,10 min autom do centra,
- čistý vchod aj s výťahom,
- nízke mesačne náklady,
- slnečný a teplý,
- k dispozícii je aj pivnica

- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0914 707 969 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

4
8
1
36 m²
osobné
pôvodný
predané
4 m²
čiastočne
B
plastové
juhovýchodná
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sídlisko KVP
  • Mesto Košice - mestská časť Sídlisko KVP
  • Ulica Titogradská
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Ďakujeme veľmi pekne Lenke za pomoc pri kúpe nášho prvého bytíku. S touto ženou proste chcete spolupracovať. To s čím všetkým nám pomohla, na to ani jedno ďakujem nestačí. Milá, inteligentná, spoľahlivá, ochotná, všetko zariadila, vysvetlila, proste jedna :)) profesionálka. To na čom sme sa dohodli to aj platilo, o všetkom nás neustále informovala. Všetko prebiehalo hladko, rýchlo, vybavila všetko potrebné k bývaniu. Určite neľutujeme. Ak budeme ešte niekedy kupovať nehnuteľnosť jedine s jej pomocou. ĎAKUJEME a prajeme veľa úspechov a čo najviac spokojných klientov.

Katarína

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Chcel by som poďakovať pani Ing. Havrilovej za pomoc pri kúpe bytu. Jej profesionálny prístup a odborné rady mi veľmi uľahčili celý proces. Bola vždy ochotná zodpovedať moje otázky a poskytla mi cenné informácie o trhu. Postarala sa o všetky administratívne záležitosti (prepis na katastri, elektrina, plyn atd.) a zabezpečila, že všetko prebehlo bez problémov a včas. Ak hľadáte spoľahlivú a profesionálnu realitnú maklérku, určite odporúčam využiť jej služby.

Stanislav

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Všetky referencie