PREDANÉ: 1-izb. byt na KVP na ideálnom 4.poschodí

  • Kuchyna2.jpg
  • Kuchyna3.jpg
  • Spalna2.jpg
  • Spalna1.jpg
  • Spalna3.jpg
  • balkon.jpg
  • Chodba.jpg
  • Kupelka1.jpg
  • Kupelka2.jpg
  • WC.jpg
  • 4,71m.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový byt v pôvodnom stave s umakartovým jadrom, ktorý sa nachádza na ideálnom 4 z 8.poschodí. Bytovka je zateplená s čistým vchodom a výťahom. Nehnuteľnosť je v mestskej časti Košice KVP na ulici Titogradská 17, len 5 min peši od FRESH potravín a 10min autom od centra mesta. Byt je vhodný na kúpu ako investícia, alebo si budúci majiteľ môže prerobiť byt podľa svojich vlastných predstav.
Nehnuteľnosť je orientovaná na zeleň mimo cesty s rozlohou 36 m² + 3m² loggia.

Za výhody tohto bytu považujeme:
- výhľad na zeleň mimo cesty,
- zasklená loggia,
- ideálne poschodie na žiadanom sídlisku KVP
- vynikajúca poloha,10 min autom do centra,
- čistý vchod aj s výťahom,
- nízke mesačne náklady,
- slnečný a teplý,
- k dispozícii je aj pivnica

- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0914 707 969 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

4
8
1
36 m²
osobné
pôvodný
predané
4 m²
čiastočne
B
plastové
juhovýchodná
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sídlisko KVP
  • Mesto Košice - mestská časť Sídlisko KVP
  • Ulica Titogradská
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Všetky referencie