PREDANÉ: Kompletne prerobený 3- izbový byt

  • Dubova 8 Presov podorys.jpg
  • DSC03482-HDR.jpg
  • DSC03490-HDR.jpg
  • DSC03509-HDR.jpg
  • DSC03545.jpg
  • DSC03538.jpg
  • DSC03607-HDR.jpg
  • DSC03606-HDR.jpg
  • DSC03612-HDR.jpg
  • DSC03637-HDR.jpg
  • DSC03638.jpg
  • DSC03633.jpg
  • DSC03571.jpg
  • DSC03574.jpg
  • DSC03585.jpg
  • DSC03588.jpg
  • DSC03560.jpg
  • DSC03548.jpg

REZERVOVANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3- izbový byt v Prešove, na ulici Dubová.

Sídlisko Sekčov je skvelou lokalitou, vďaka dobrej polohe a dostupnosti do centra mesta. Je tu kompletná občianska vybavenosť: materské škôlky, základné a stredné školy, konzervatórium, nákupné centrá, banky, pošta, potraviny.. Byt je vhodný na kúpu aj ako investícia, nakoľko prenájom v tejto lokalite je žiadaný.

Veľkým benefitom nehnuteľnosti je kvalitná rekonštrukcia a zasklená loggia, vďaka čomu si ju môžete vychutnať aj v prípade nepriaznivého počasia. Vstup na loggiu je z obývačky. Izby sú veľké a poskytujú tak dostatok priestoru na trávenie príjemných chvíľ v novom domove. Úžitková plocha je 70m2. K dispozícii je aj samostatná pivnica, ktorá má veľkosť 2,4 m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu (pod bytom sú pivnice).

Za výhody tejto ponuky považujem:

- veľa zelene v okolí,
- kúpa je vhodná aj na účely prenájmu,
- byt je priestranný
a má veľa úložného priestoru,
- k dispozícii je loggia a pivnica,
- slušný vchod a milí susedia,
- kompletná rekonštrukcia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

zvýšené prízemie
3
70 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
4 m²
2.40 m²

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Prešov
  • Mesto Prešov
  • Ulica Dubová
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Absolútne odporúčame pani Ing. Havrilovú ako prvú voľbu pri riešení otázky kúpy nehnuteľnosti. Vďaka nej sa nám podarilo nájsť, promptne reagovať a rezervovať presne typ investičnej nehnuteľnosti, aký sme hľadali. Poradenstvo aj pokrytie procesu kúpy, či porealitný servis bol na top úrovni. Ďakujeme.

Floriána Veľasová

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Pani Havrilovú ako realitnú maklérku môžem vrelo odporučiť. Jej profesionálny prístup a dôraz na potreby klienta sú naozaj výnimočné. Počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti nám poskytla podrobné vysvetlenie všetkých aspektov zmlúv a procesu, čím nám výrazne uľahčila orientáciu v tejto oblasti. Pani Havrilová vždy promptne reagovala na naše správy a prispôsobila sa našim novým požiadavkám, čo svedčí o jej flexibilite a ochote. Nielenže pani Havrilová poskytuje vynikajúce služby počas kúpy nehnuteľnosti, ale aj po jej uzatvorení zabezpečuje komplexný porealitný servis. Jej pomoc pri vybavovaní prepisov služieb, ako sú plyn a voda, nám veľmi uľahčila celý prechod do nového bývania. Jej priateľský a empatický prístup, spolu s jej odbornými znalosťami a ochotou postarať sa o detaily aj po dokončení obchodu, výrazne prispeli k tomu, že celý stresujúci proces kúpy nehnuteľnosti bol oveľa príjemnejší.

Jakub

Všetky referencie