PREDANÉ: Luxusný rodinný dom na predaj v Košiciach- Lorinčík

  • DSC01694.jpg
  • DSC01458.jpg
  • DSC01487-HDR (1).jpg
  • DSC01502-HDR.jpg
  • DSC01510-HDR (1).jpg
  • DSC01525-HDR.jpg
  • DSC01517-HDR (1).jpg
  • DSC01622-HDR.jpg
  • DSC01592-HDR (1).jpg
  • DSC01601-HDR.jpg
  • DSC01626-HDR (1).jpg
  • DSC01637-HDR.jpg
  • DSC01638-HDR.jpg
  • DSC01656-HDR.jpg
  • DSC01661-HDR.jpg
  • DSC01665-HDR.jpg
  • DSC01682-HDR.jpg
  • DSC01570-HDR.jpg
  • Podorys_Lorincik_prizemie-1.jpg
  • Podorys_Lorincik_1NP-1.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj prekrásny 4- izbový rodinný dom v radovej zástavbe, v lukratívnej časti Košíc - Lorinčík.

Košice - mestská časť Lorinčík je veľmi obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, ktoré je vzdialené iba 7 km. Do tejto lokality sa dostanete aj MHD prepravou, rezidencia má dve autobusové zastávky. Ak túžite žiť v bezpečnom prostredí, obklopený zeleňou a luxusom, ste na správnom mieste. Nasťahujte sa do komunitného bývania, kde si so susedmi budete vedieť po dokončení projektu Lorinčík Háje vychutnať oddych na námestí s fontánou. Bezpečnosť prostredia budú zabezpečovať kamerové systémy, ktoré monitorujú okolie rezidencie.

Vychutnajte si dotyk mäkkej trávy, slniečka a útulného posedenia na svojej krásnej terase. Terasa je oplotená a pripravená na okamžité využite voľných chvíľ s Vašimi blízkymi.

Majiteľ domu má pôvabný vkus, zmysel pre detail a eleganciu. Každý prvok v interiéri je nadčasový, očarujúci a Vy si tak môžete vychutnávať pocit luxusu. Preto veríme, že budúci majiteľ domu určite ocení to, že dom sa predáva kompletne zariadený a dokončený. Stačí si doniesť osobné veci a v okamihu nasťahovania si svoj nový domov vychutnávať. Nakoľko ceny materiálov neustále rastú a nie je ich dostatok, kúpou tejto nehnuteľnosti nemusíte mať starosti a najmä vysoké výdavky s dokončením a zariaďovaním domu. Ceny holodomov v tejto lokalite a v blízkosti okolia Košíc sú vysoké a ich dokončenie do stavu štandardu si vyžaduje vysokú investíciu. Úroky v bankách majú tiež rastúcu tendenciu, preto kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkame možnosť zafixovať si predajnú cenu a tiež Váš úrok.

Ďalšou skvelou súčasťou vybavenia domu sú exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie, klimatizačná jednotka značky Toshiba, tri parkovacie miesta. V dome je podlahové vykurovanie a zdroj tepla a teplej vody pre dom zabezpečuje kondenzačný plynový kotol umiestnený v kúpeľni. Na fasáde za domom je vývod studenej vody, ktorý môžete využiť na polievanie záhradky. Pred vstupom do domu máte k dispozícii dve elektrické zásuvky a predprípravu na bezpečnostný systém. V každej izbe je dátový kábel.

Tento luxusne zariadený dom má dve nadzemné podlažia a bol kolaudovaný v roku 2020. Postavený je z kvalitných materiálov a má energetický certifikát A1, preto sa môžete tešiť z nízkych mesačných nákladov. Úžitková výmera nehnuteľnosti je 113,57 m2, pričom prvé nadzemné podlažie má rozmer 44,9 m2 a druhé nadzemné podlažie je veľké 68,67 m2.

Bývanie v tehlovom dome je veľmi žiadané a preferované. Jednou z hlavných výhod takejto výstavby je vysoká pevnosť materiálu.
Tehla má dlhú životnosť a vynikajúce tepelno-technické a zvukovo izolačné vlastnosti. Tehla zhmotňuje predstavu o bezpečnom a zdravom bývaní, preto neváhajte a objednajte si obhliadku, tento dom sa na trhu dlho neudrží.

Za výhody tohto domu považujeme:

- dom sa predáva kompletne a hlavne vkusne zariadený aj so spotrebičmi, ktoré sú v záruke,
- vyhľadávaná a žiadaná lokalita,
- dom sa nachádza len 7 km od centra mesta,
- novostavba domu má energetický certifikát A1, ktorý zabezpečuje nízke mesačné náklady,
- rok kolaudácie 2020,
- presvetlené a priestranné izby,
- veľká úžitková výmera domu,
- v dome je šatník,
- vlastná terasa, ktorá má 64 m2,
- tri parkovacie miesta, z toho jedno je kryté,

- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
4
147.67 m²
206 m²
113.57 m²
osobné
predané
vaňa a sprchovací kút
64 m²
tehla
zariadený
A
rovina

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Lorinčík
  • Mesto Košice - mestská časť Lorinčík
  • Ulica Na Košarisku 58
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Všetky referencie