PREDANÉ: Luxusný rodinný dom na predaj v Košiciach- Lorinčík

  • DSC01694.jpg
  • DSC01458.jpg
  • DSC01487-HDR (1).jpg
  • DSC01502-HDR.jpg
  • DSC01510-HDR (1).jpg
  • DSC01525-HDR.jpg
  • DSC01517-HDR (1).jpg
  • DSC01622-HDR.jpg
  • DSC01592-HDR (1).jpg
  • DSC01601-HDR.jpg
  • DSC01626-HDR (1).jpg
  • DSC01637-HDR.jpg
  • DSC01638-HDR.jpg
  • DSC01656-HDR.jpg
  • DSC01661-HDR.jpg
  • DSC01665-HDR.jpg
  • DSC01682-HDR.jpg
  • DSC01570-HDR.jpg
  • Podorys_Lorincik_prizemie-1.jpg
  • Podorys_Lorincik_1NP-1.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj prekrásny 4- izbový rodinný dom v radovej zástavbe, v lukratívnej časti Košíc - Lorinčík.

Košice - mestská časť Lorinčík je veľmi obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, ktoré je vzdialené iba 7 km. Do tejto lokality sa dostanete aj MHD prepravou, rezidencia má dve autobusové zastávky. Ak túžite žiť v bezpečnom prostredí, obklopený zeleňou a luxusom, ste na správnom mieste. Nasťahujte sa do komunitného bývania, kde si so susedmi budete vedieť po dokončení projektu Lorinčík Háje vychutnať oddych na námestí s fontánou. Bezpečnosť prostredia budú zabezpečovať kamerové systémy, ktoré monitorujú okolie rezidencie.

Vychutnajte si dotyk mäkkej trávy, slniečka a útulného posedenia na svojej krásnej terase. Terasa je oplotená a pripravená na okamžité využite voľných chvíľ s Vašimi blízkymi.

Majiteľ domu má pôvabný vkus, zmysel pre detail a eleganciu. Každý prvok v interiéri je nadčasový, očarujúci a Vy si tak môžete vychutnávať pocit luxusu. Preto veríme, že budúci majiteľ domu určite ocení to, že dom sa predáva kompletne zariadený a dokončený. Stačí si doniesť osobné veci a v okamihu nasťahovania si svoj nový domov vychutnávať. Nakoľko ceny materiálov neustále rastú a nie je ich dostatok, kúpou tejto nehnuteľnosti nemusíte mať starosti a najmä vysoké výdavky s dokončením a zariaďovaním domu. Ceny holodomov v tejto lokalite a v blízkosti okolia Košíc sú vysoké a ich dokončenie do stavu štandardu si vyžaduje vysokú investíciu. Úroky v bankách majú tiež rastúcu tendenciu, preto kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkame možnosť zafixovať si predajnú cenu a tiež Váš úrok.

Ďalšou skvelou súčasťou vybavenia domu sú exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie, klimatizačná jednotka značky Toshiba, tri parkovacie miesta. V dome je podlahové vykurovanie a zdroj tepla a teplej vody pre dom zabezpečuje kondenzačný plynový kotol umiestnený v kúpeľni. Na fasáde za domom je vývod studenej vody, ktorý môžete využiť na polievanie záhradky. Pred vstupom do domu máte k dispozícii dve elektrické zásuvky a predprípravu na bezpečnostný systém. V každej izbe je dátový kábel.

Tento luxusne zariadený dom má dve nadzemné podlažia a bol kolaudovaný v roku 2020. Postavený je z kvalitných materiálov a má energetický certifikát A1, preto sa môžete tešiť z nízkych mesačných nákladov. Úžitková výmera nehnuteľnosti je 113,57 m2, pričom prvé nadzemné podlažie má rozmer 44,9 m2 a druhé nadzemné podlažie je veľké 68,67 m2.

Bývanie v tehlovom dome je veľmi žiadané a preferované. Jednou z hlavných výhod takejto výstavby je vysoká pevnosť materiálu.
Tehla má dlhú životnosť a vynikajúce tepelno-technické a zvukovo izolačné vlastnosti. Tehla zhmotňuje predstavu o bezpečnom a zdravom bývaní, preto neváhajte a objednajte si obhliadku, tento dom sa na trhu dlho neudrží.

Za výhody tohto domu považujeme:

- dom sa predáva kompletne a hlavne vkusne zariadený aj so spotrebičmi, ktoré sú v záruke,
- vyhľadávaná a žiadaná lokalita,
- dom sa nachádza len 7 km od centra mesta,
- novostavba domu má energetický certifikát A1, ktorý zabezpečuje nízke mesačné náklady,
- rok kolaudácie 2020,
- presvetlené a priestranné izby,
- veľká úžitková výmera domu,
- v dome je šatník,
- vlastná terasa, ktorá má 64 m2,
- tri parkovacie miesta, z toho jedno je kryté,

- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
4
147.67 m²
206 m²
113.57 m²
osobné
predané
vaňa a sprchovací kút
64 m²
tehla
zariadený
A
rovina

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Lorinčík
  • Mesto Košice - mestská časť Lorinčík
  • Ulica Na Košarisku 58
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Všetky referencie