PREDANÉ: Moderný byt na predaj

  • 6.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 10.jpg
  • 11.jpg
  • 111.jpg
  • 12.jpg
  • 13.jpg
  • pôdorys (1).jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj luxusný 4 - izbový byt v Košiciach. Tento byt prešiel celkovou, veľmi vkusnou rekonštrukciou, kde boli použité kvalitné materiály. K dispozícii je veľká, 6 metrov dlhá loggia, ktorá ponúka krásny výhľad na mesto. Byt je svetlý, slnečný a teplý. Budúcim majiteľom ostáva v byte kompletné zariadenie, aj s modernými doplnkami, stačí sa len nasťahovať a užívať si nový domov.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- luxusné prevedenie bytu,
- priestrannosť, byt má 92 m2,
- krásny výhľad,
- klimatizácia v byte,
- slušný vchod a milí susedia,
- veľa zelene v okolí, v blízkosti je obľúbený lesopark Furča,
- dostatok úložného priestoru, k bytu prislúcha tiež kumbál pred dverami, pivnica,
- a iné...

Za veľkú prednosť považujeme to, že byt sa predáva kompletne so všetkými spotrebičmi, nábytkom, doplnkami, kvalitnou klimatizáciou.
V prípade, ak máte záujem o kúpu tejto krásnej nehnuteľnosti a máte záujem o obhliadku, volajte na číslo 0903 367 922. Tešíme sa na stretnutie.

Radi Vám pomôžeme aj s vybavením financií pri kúpe tejto nehnuteľnosti.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

7
4
92 m²
osobné
úplne prerobený
predané
zariadený
plastové

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Lidické nám.
  • Druh 4-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Dobrý deň. Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať pani Ing.Havrilovej Patricii za úžasný,rýchly a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Všetko čo sme potrebovali spoľahlivo vybavila. Jedno veľké ĎAKUJEME.

Michaela Gipková

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Ďakujeme za kompletný servis pri predaji a následnej kúpe bytu. Filip zabezpečil a odkomunikoval naozaj všetko. S trpezlivosťou vnímal všetky naše požiadavky a našiel nám náš nový domov. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po predaji/kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo pomerne veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame :)

Patrícia Tomášová

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Všetky referencie