PREDANÉ: Na predaj celoročne obývaná chata v lokalite Zdobe

  • 20230428_173203.jpg
  • 20230428_173048.jpg
  • 20230428_174731_edited.jpg
  • 20230428_173750.jpg
  • 20230428_174809.jpg
  • 20230428_173920_edited.jpg
  • 20230428_174825.jpg
  • 20230428_173647.jpg
  • 20230428_175219_edited.jpg
  • 20230428_182934.jpg
  • 20230428_182820.jpg
  • 20230428_182555.jpg
  • 20230428_181342_edited.jpg
  • 20230428_181426_edited.jpg
  • 20230428_181555_edited.jpg
  • 20230428_181953_edited.jpg
  • 20230428_201501_edited.jpg
  • 20230428_173326.jpg
  • 1.jpg
  • 3.jpg

PREDANÉ:
Túžite si oddýchnuť po náročnom pracovnom dni, dopriať si relax, pohodu s rodinou, priateľmi, pekné chvíle s partnerom pri krbe či užiť si dôchodkový vek sami so sebou na záhrade mimo panelákového bytu?
Tak potom táto chata je ako stvorená pre vás.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj celoročne využívanú chatu na rovinatom pozemku o veľkosti 397 m² v mestskej časti Košická Nová Ves v záhradkárskej lokalite Zdoba. V jej okolí sa nachádzajú takisto celoročne užívané chaty (domy). Chata je skolaudovaná, má súpisné číslo a podiel na prístupovej ceste. V roku 2017 bola realizovaná výmena strechy, rozšírenie chaty a kolaudácia prebehla v roku 2018.

Dispozícia:
Chata je samostatne stojaca, čiastočne podpivničená, s obytným podkrovím. Na 1.N.P. (47,3 m²) je zádverie, chodba, kuchynský kút súčasťou obývacej izby s východom na terasu, ďalej samostatná izba, kúpeľňa(umývadlo, sprchový kút a toaleta), vchod do pivnice a schodisko. V podkroví (48,3 m²)2 samostatné neprechodné izby, toaleta a priestranná chodba, ktorá môže nájsť skvelé využitie ako úložný priestor alebo aj ako pracovný kút. Pivnica je využitá ako technická miestnosť je v nej umiestnený elektrický kotol a bojler.
Siete:
Na pozemku je voda z verejného vodovodu a je možné ju kombinovať aj so záhradkárskym vodovodom. Je tam tiež elektrická prípojka, žumpa zdrojom teplej vody je elektrický bojler. Vykurovanie chaty je možné realizovať radiátormi alebo tuhým palivom vďaka kozubu, v chate sa nachádza aj komín.

Výhody tejto nehnuteľnosti:
- chata na celoročné bývanie so všetkými inžinierskymi sieťami,
- 3 neprechodné izby, 2x toaleta, dostatok úložného priestoru,
- slnečný pozemok, pokojné prostredie na okraji mesta Košice (autom 8 min do centra mesta),
- krásny výhľad na okolie, altánok na pozemku,
- umiestnenie chatky na pokojnej ulici, mimo hlavnej cesty,
- v pešej dostupnosti od chatky je autobusová zastávka.

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 907 391 442 a dohodnite si obhliadku.
Tešíme sa na Vás.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
4
58 m²
397 m²
96 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
verejný vodovod
žumpa
sprchovací kút
vlastné – kombinované
Zmiešané
zariadený
rovina

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Košická Nová Ves
  • Mesto Košice - mestská časť Košická Nová Ves
  • Druh Chata
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Všetky referencie