PREDANÉ: Na predaj jedinečný rodinný dom blízko Košíc

  • Dizajn bez názvu.png
  • DSC00040.jpg
  • DSC00025.jpg
  • DSC00007.jpg
  • DSC09917.jpg
  • DSC09883-HDR.jpg
  • DSC09859-HDR.jpg
  • DSC09853.jpg
  • DSC09738-HDR.jpg
  • DSC09746-HDR.jpg
  • DSC09780-HDR.jpg
  • DSC09786-HDR.jpg
  • DSC09830.jpg
  • DSC09826.jpg
  • DSC09967.jpg
  • DSC09886-HDR.jpg
  • DSC09992.jpg
  • RD Olšovany_pôdorys.jpg

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný 3 - izbový rodinný dom v obci Olšovany.
Obec Olšovany je vyhľadávanou lokalitou pre svoju rýchlu dostupnosť do Košíc. Rodinný dom je vzdialený od mesta iba 10 km, čo je autom max. skvelých 15 min.
Nehnuteľnosť zaujme najmä tichou lokalitou, pretože sa nachádza mimo hlavnej cesty. Voľné chvíle, slniečko si môžete v pokoji vychutnávať na čarovnej záhrade či útulnej presklenej terase. Výhľad sa Vám naskytne na rôznorodé kvety, stromy, kríky, ktoré spolu vytvárajú harmonický a estetický priestor, ktorý vám poskytne pokoj a oddych po náročnom dni v práci.
Pozemok je oplotený, rovinatý a slnečný spolu s domom má rozlohu 385 m2. Na pozemku sa okrem domu nachádza samostatná murovaná garáž a tiež drevený altánok.

Nehnuteľnosť je napojená na vlastnú studňu, elektrickú, plynovú prípojku a čističku odpadových vôd.
V kúpeľni je podlahové vykurovanie, zdroj tepla a teplej vody pre dom zabezpečuje kondenzačný plynový kotol umiestnený v technickej miestnosti. Prefiltrovaná voda zo studne sa využíva v celej domácnosti, vďaka čomu sú náklady na vodu nízke.
Zastavaná plocha domu je 117,45 m2.
Pri vstupe do dennej časti domu Vás očarí obývačka prepojená s kuchyňou, kde romantickú atmosféru vytvára krb. Vedľa priestrannej a plne vybavenej kuchyne sa nachádza veľká, potravinová komora.
Dom má tieto miestnosti: zádverie, chodba, komora, kuchyňa s jedálňou, ktorá je prepojená s obývacou izbou, kúpeľňu s toaletou, dve neprechodné izby, technickú miestnosť, terasu a samostatnú garáž vybavenú elektrickou bránou s automatickým ovládaním.

Veríme, že budúci majiteľ domu určite ocení to, že dom sa predáva kompletne zariadený a dokončený. Stačí si doniesť osobné veci a v okamihu nasťahovania si svoj nový domov vychutnávať. Nakoľko ceny materiálov neustále rastú a nie je ich dostatok, kúpou tejto nehnuteľnosti nemusíte mať starosti a najmä vysoké výdavky s dokončením a zariaďovaním domu.

Za výhody tohto domu považujeme:
- dom sa predáva kompletne a vkusne zariadený,
- vyhľadávaná a žiadaná lokalita len 10 km od Košíc,
- v kúpeľni je podlahové kúrenie, vaňa, ale aj sprchový kút,
- v dome je krásny krb, komora a samostatná technická miestnosť s novým plynovým kotlom,
- presklená terasa, murovaná garáž s novou bránou,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom tohto skvostného domu s nádhernou záhradou. Kontaktujte nás ešte dnes na čísle 0907 391 442 a získajte viac informácií, alebo si rovno dohodnite obhliadku tejto nehnuteľnosti, aby ste mohli na vlastné oči zažiť jej krásu a pohodlie.
Tešíme sa na stretnutie.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

3
117.45 m²
385 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
studňa
ČOV
lokálny poskytovateľ
vlastné – kombinované
áno - 1 auto
Ytong
zariadený
plastové
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Olšovany
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Chcel by som poďakovať pani Ing. Havrilovej za pomoc pri kúpe bytu. Jej profesionálny prístup a odborné rady mi veľmi uľahčili celý proces. Bola vždy ochotná zodpovedať moje otázky a poskytla mi cenné informácie o trhu. Postarala sa o všetky administratívne záležitosti (prepis na katastri, elektrina, plyn atd.) a zabezpečila, že všetko prebehlo bez problémov a včas. Ak hľadáte spoľahlivú a profesionálnu realitnú maklérku, určite odporúčam využiť jej služby.

Stanislav

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Všetky referencie