PREDANÉ: Na predaj krásny byt

  • DSC05546-HDR.JPG
  • DSC05567-HDR.JPG
  • DSC05591.JPG
  • DSC05579-HDR.JPG
  • DSC05583.JPG
  • DSC05547-HDR.JPG
  • DSC05607.JPG
  • DSC05552-HDR.JPG
  • DSC05677.JPG
  • DSC05670-HDR.JPG
  • DSC05673-HDR (1).JPG
  • DSC05555-HDR.JPG
  • DSC05532.JPG
  • DSC05515.JPG
  • DSC05533.JPG
  • DSC05525.JPG
  • DSC05522.JPG
  • DSC05628 (1).JPG
  • DSC05652 (1).JPG
  • Lidicke namestie_podorys.jpg

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny, pražský typ 1,5-izbového bytu. Ak túžite bývať v tichej časti Košíc, tak táto ponuka je pre Vás vhodná. Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Lidické námestie.

Mestská časť Košice - Dargovských hrdinov je zaujímavou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza obľúbený lesopark, ktorý ponúka na spríjemnenie chvíľ rôzne aktivity, ako napr.: prechádzky, zbieranie húb, bežecké tréningy, letné opekanie, zimná jazda na lyžiarskych bežkách a iné. Furčiansky lesopark je známy aj vďaka športovým súťažiam a vzdelávacím aktivitám, ktoré sa tu organizujú (Furčiansky maratón, Extrém maratón, Family Sport Day, Deň Zeme). V blízkej doline je pre nadšencov športu bikrosová dráha. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Tento byt je vhodný na kúpu, aj ako investícia z pohľadu budúceho predaja, nakoľko pražské byty sú veľmi žiadané. Umožňujú novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií. Tento 1-izbový byt je vďaka vkusne zmenenej dispozícii prerobený na 1,5-izb. byt. Vznikla tak oddelená spiaca časť, od dennej časti nehnuteľnosti.

Byt je slnečný, útulný a moderný. Na chodbe je kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. K dispozícii je aj samostatná pivnica. Byt sa nachádza na 2.poschodí z 8.p. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je kvalitná rekonštrukcia a 6 metrov dlhá loggia, kde si môžete vychutnávať Váš obľúbený nápoj. Bývanie je tu veľmi tiché, nakoľko bytovka je situovaná mimo hlavnej cesty.

Budúci vlastník určite ocení, že sa v nehnuteľnosti nachádza klimatizácia a oproti bytovke je obchod s potravinami.

Za výhody tejto ponuky považujeme:

- kompletná rekonštrukcia,
- na byte nie je žiadna hypotéka,
- veľa zelene v okolí,
- nízke mesačné náklady,
- celková rozloha bytu (vrátane kumbálu a pivnice) je 42m², podlahová plocha je 39,61m²,
- ide o pražský typ bytu,
- byt je slnečný a svetlý,
- byt má loggiu,
- slušný vchod a milí susedia,
- v byte je klimatizácia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
42 m²
39.6 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
verejné

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Lidické námestie
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Všetky referencie