PREDANÉ: Na predaj obľúbený, pražský typ bytu na Terase

  • DSC06887-HDR.jpg
  • DSC06892-HDR.jpg
  • DSC06907-HDR.jpg
  • DSC06920-HDR.jpg
  • DSC06934-HDR.jpg
  • DSC06943-HDR.jpg
  • DSC06917-HDR.jpg
  • DSC06863-HDR.jpg
  • DSC06867-HDR.jpg
  • DSC07010-HDR.jpg
  • DSC07007-HDR.jpg
  • DSC06870-HDR.jpg
  • DSC06880-HDR.jpg
  • DSC06982.jpg
  • DSC06944-HDR.jpg
  • DSC06963.jpg
  • DSC06968.jpg
  • DSC06975.jpg
  • DSC07046.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj vyhľadávaný, pražský typ 3-izbového bytu. Nehnuteľnosť sa nachádza na najobľúbenejšom sídlisku v KE - Terasa, na ulici Kežmarská 16.

Mestská časť Košice - Terasa je obľúbenou lokalitou, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. Byt je veľmi vhodný na kúpu aj ako investícia, nakoľko prenájom bytov v tejto lokalite je veľmi žiadaný. Pri kúpe bytu na vlastné bývanie určite oceníte to, že ceny bytov v týchto lokalitách nestrácajú na hodnote.

Nakoľko je bytovka situovaná mimo hlavnej cesty, budúci majiteľ si môže vychutnávať ticho a obľúbený nápoj na svojej 6 metrov dlhej loggii. Okolie bytovky má veľa zelene, preto sú výhľady z 5.poschodia veľmi príjemné. Byt je slnečný a vďaka svojej rozlohe 70 m2 je priestranný. V byte sa nachádza šatník a na chodbe kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je, že ide o pražský typ bytu, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- vyhľadávaná lokalita,
- pražský typ bytu,
- skvelá investícia za účelom budúceho prenájmu,
- byt je priestranný a má nepriechodné izby,
- byt má balkón, zabudovaný šatník,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe,
- slušný vchod a milí susedia,
- tichá lokalita,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.


V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
3
70 m²
osobné
predané
plastové

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Západ
  • Mesto Košice - mestská časť Západ
  • Ulica Kežmarská
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Všetky referencie