PREDANÉ: NA PREDAJ - Rodinný dom v Egreši

  • 20200229_102707.jpg
  • 20200229_103217.jpg
  • 20200229_101821.jpg
  • 20200229_100714.jpg
  • 20200229_103835.jpg
  • 20200229_104718.jpg
  • 20200229_104928.jpg
  • 20200229_104956.jpg
  • 20200229_103854.jpg
  • 20200229_104034.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v Egreši. Obec Egreš je vzdialená cca 34 km od Košíc a 12 km od Trebišova.
Dom je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 989 m². Ide o zachovalý, jednopodlažný dom, ktorý je podpivničený s možnosťou využitia podkrovia.

Dispozícia domu:
Dispozične je rozdelený na vstupnú predizbu, kuchyňu, komoru, kúpeľňu s toaletou a na 3 samostatné izby.

Výhody rodinného domu:
- krásna, vykurovaná zimná záhrada,
- IS na pozemku (studňa, elektrina, plyn, žumpa),
- na dvore samostatná letná kuchynka,
- slnečný, rovinatý pozemok,
- pre vášnivých chovateľov sú na pozemku k dispozícii hospodárske budovy,
- parkovanie v uzavretej garáži priamo na pozemku,
- k domu vedie prístupová asfaltová cesta,
- dom je vhodný na celoročné bývanie alebo sa dá tiež využívať ako víkendová chata na rekreačne účely.

Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom realitnej spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o..
V prípade otázok, či seriózneho záujmu o obhliadku domu ma kontaktujte na tel. č.:
0907 391 442.

Podrobné informácie

3
989 m²
osobné
predané
studňa a vodovod
230V
žumpa
vlastné - plyn
plastové
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Trebišov
  • Mesto Egreš
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Dobrý deň. Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať pani Ing.Havrilovej Patricii za úžasný,rýchly a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Všetko čo sme potrebovali spoľahlivo vybavila. Jedno veľké ĎAKUJEME.

Michaela Gipková

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Všetky referencie