PREDANÉ: Na predaj rodinný dom v obci POŠA

  • IMG_0155.jpeg
  • IMG_0156.jpeg
  • IMG_0161.jpeg
  • IMG_0162.jpeg
  • IMG_0159.jpeg

PREDANÉ

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Poša, ktorá je od najbližšieho mesta Vranov nad Topľou vzdialená len pár kilometrov.

Dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1833 m² . Ide o dvojgeneračný rodinný dom.

Dispozícia domu:
Rodinný dom má dve pochodia
- na 1. poschodí sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 4 neprechodné izby
- na 2. poschodí sa nachádza chodba, kúpeľňa s WC, 4 neprechodné izby a priestranná lodžia

Výhody rodinného domu:
- možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv
- priestranný pozemok
- za domom sa nachádza hospodárska budova
- obec je vybavená kanalizáciou a vodovodom čo dáva možnosť pripojenia rodinnému domu
- rodinný dom je napojený na elektrinu a plyn
- tiché susedstvo
- dom je postavený v obci s dobrou občianskou vybavenosťou

Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom realitnej spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o..
V prípade otázok, či seriózneho záujmu o obhliadku domu ma kontaktujte na tel. č.: 0910 101 705.

Podrobné informácie

2
8
1833 m²
osobné
pôvodný
predané
pôvodná
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Vranov nad Topľou
  • Mesto Poša
  • Ulica Hlavná
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

,

0903367922

+421 903 367 922

lenkabrancova@realitybs.sk

Povedali o nás

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Dobrý deň. Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať pani Ing.Havrilovej Patricii za úžasný,rýchly a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Všetko čo sme potrebovali spoľahlivo vybavila. Jedno veľké ĎAKUJEME.

Michaela Gipková

Chcel by som poďakovať pani Ing. Havrilovej za pomoc pri kúpe bytu. Jej profesionálny prístup a odborné rady mi veľmi uľahčili celý proces. Bola vždy ochotná zodpovedať moje otázky a poskytla mi cenné informácie o trhu. Postarala sa o všetky administratívne záležitosti (prepis na katastri, elektrina, plyn atd.) a zabezpečila, že všetko prebehlo bez problémov a včas. Ak hľadáte spoľahlivú a profesionálnu realitnú maklérku, určite odporúčam využiť jej služby.

Stanislav

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Absolútne odporúčame pani Ing. Havrilovú ako prvú voľbu pri riešení otázky kúpy nehnuteľnosti. Vďaka nej sa nám podarilo nájsť, promptne reagovať a rezervovať presne typ investičnej nehnuteľnosti, aký sme hľadali. Poradenstvo aj pokrytie procesu kúpy, či porealitný servis bol na top úrovni. Ďakujeme.

Floriána Veľasová

Veľké srdce a dobrota v maličkom človeku. Profesionálny, ľudský priateľský prístup, spolupráca na veľmi vysokej a hlavne ľudskej úrovni. Ďakujeme krásne za spoluprácu, za trpezlivosť, za pomoc vo všetkých veciach ohľadom kúpy bytu a bývania. Keď má niekto poprosí, či nepoznám dobrú realitnú maklérku, iné meno, ako Lenka Brancová nespomeniem. ĎAKUJEME ❤️

Vlasta

Všetky referencie