PREDANÉ: Na predaj rodinný dom v obci POŠA

  • IMG_0155.jpeg
  • IMG_0156.jpeg
  • IMG_0161.jpeg
  • IMG_0162.jpeg
  • IMG_0159.jpeg

PREDANÉ

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Poša, ktorá je od najbližšieho mesta Vranov nad Topľou vzdialená len pár kilometrov.

Dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1833 m² . Ide o dvojgeneračný rodinný dom.

Dispozícia domu:
Rodinný dom má dve pochodia
- na 1. poschodí sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 4 neprechodné izby
- na 2. poschodí sa nachádza chodba, kúpeľňa s WC, 4 neprechodné izby a priestranná lodžia

Výhody rodinného domu:
- možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv
- priestranný pozemok
- za domom sa nachádza hospodárska budova
- obec je vybavená kanalizáciou a vodovodom čo dáva možnosť pripojenia rodinnému domu
- rodinný dom je napojený na elektrinu a plyn
- tiché susedstvo
- dom je postavený v obci s dobrou občianskou vybavenosťou

Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom realitnej spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o..
V prípade otázok, či seriózneho záujmu o obhliadku domu ma kontaktujte na tel. č.: 0910 101 705.

Podrobné informácie

2
8
1833 m²
osobné
pôvodný
predané
pôvodná
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Vranov nad Topľou
  • Mesto Poša
  • Ulica Hlavná
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

,

0903367922

+421 903 367 922

lenkabrancova@realitybs.sk

Povedali o nás

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

Ďakujeme veľmi pekne Lenke za pomoc pri kúpe nášho prvého bytíku. S touto ženou proste chcete spolupracovať. To s čím všetkým nám pomohla, na to ani jedno ďakujem nestačí. Milá, inteligentná, spoľahlivá, ochotná, všetko zariadila, vysvetlila, proste jedna :)) profesionálka. To na čom sme sa dohodli to aj platilo, o všetkom nás neustále informovala. Všetko prebiehalo hladko, rýchlo, vybavila všetko potrebné k bývaniu. Určite neľutujeme. Ak budeme ešte niekedy kupovať nehnuteľnosť jedine s jej pomocou. ĎAKUJEME a prajeme veľa úspechov a čo najviac spokojných klientov.

Katarína

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Všetky referencie