PREDANÉ: Na predaj veľký 2-izbový byt v skvelej lokalite

  • DSC04098-HDR.jpg
  • DSC04108.jpg
  • DSC04087-HDR.jpg
  • DSC04095-HDR.jpg
  • 9.jpg
  • 17.jpg
  • 15.jpg
  • 11.jpg
  • 6 (1).jpg
  • 2.jpg
  • 1 (1).jpg
  • 20.jpg
  • 21.jpg
  • DSC04111.jpg
  • DSC04116.jpg
  • DSC04135.jpg
  • DSC04145-HDR.jpg
  • DSC04154-HDR.jpg
  • 24 (1).jpg
  • DSC04171.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 2- izbový byt v LUKRATÍVNEJ časti Prešova. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, na ulici Budovateľská 6.

Táto lokalita je obľúbená vďaka strategickej polohe a skvelej dostupnosti do centra mesta, no zároveň v tichom prostredí s množstvom zelene. OC Novum je vzdialené od bytového domu iba 2 minúty autom, alebo 7 minút chôdze. Na Pavlovičovo námestie sa dostanete prechádzkou za 3 minúty.

Blízko, do 5 minút chôdze sa nachádza aj Prešovská univerzita, ktorej študenti majú veľký záujem o prenájom bytov v tomto okolí. Preto je byt vhodný na kúpu aj ako investícia. Pri kúpe bytu na vlastné bývanie určite oceníte, že ceny bytov v tejto lokalite nestrácajú na hodnote. V okolí bytového domu, len do 50 metrov chôdze, sa nachádza veľké množstvo samostatne stojacich garáží, ktoré sa pravidelne predávajú a predstavujú výbornú možnosť bezpečného parkovania.

Zaujímavosťou je, že sa byt predáva kompletne zariadený a je pripravený na okamžité nasťahovanie sa po jeho kúpe. Byt pozostáva z 2 obytných miestností a príslušenstva, ktoré je tvorené predsieňou, kuchyňou, pracovňou, samostatnou kúpeľňou a toaletou. Pracovňa môže slúžiť aj ako detská izba, prípadne druhá spálňa. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2. poschodí bytového domu, ktorý má len 5 poschodí - aj s výťahom. Ďalším benefitom bytu je jeho rozloha, ktorá je 62,32 m2. Výmera bytu je uvedená bez podlahovej plochy pivnice, ktorá je 3,91 m2.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- vyhľadávaná a atraktívna lokalita,
- veľká rozloha bytu,
- byt je priestranný a svetlý,
- skvelá kúpa aj ako investícia za účelom budúceho prenájmu,
- byt sa predáva zariadený,
- k bytu prislúcha pivnica,
- slušný vchod a milí susedia,
- len 5 poschodí namiesto 7,
- výťah,
- množstvo zelene v okolí a veľmi tiché prostredie, mimo rušnej cesty,
- bezproblémové a bezplatné parkovanie neďaleko centra mesta,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
2
66 m²
62 m²
osobné
predané
plastové
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Prešov
  • Mesto Prešov
  • Ulica Budovateľská 6
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Všetky referencie