PREDANÉ: NOVOSTAVBA vo Veľkej LomnicI

  • m3.jpg
  • m4.jpg
  • m1.jpg
  • m5.jpg

PREDANÉ : Ponúkam na predaj krásnu novostavbu – 4 izbový rodinný dom typu bungalov, postavený na rovinatom pozemku o veľkosti 640 m² vo vyhľadávanej obci Veľká Lomnica.

Táto novostavba je postavená z kvalitných materiálov, ide o veľmi precíznu prácu. Tvoria ju obvodové múry s hrúbkou 30 cm s 15 cm izoláciou a nosné priečky s hrúbkou 25 cm. V dome sú osadené plastové okná s trojsklom a tiež plynové podlahové kúrenie, vrátane garáže. V dome je predpríprava na krb či alarmový zabezpečovací systém. Novostavba je napojená na inžinierske siete (obecný vodovod, plyn a elektrinu).

Dispozícia domu:
Dom pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom, technickej miestnosti, kúpeľne s WC, samostatného WC, z 3 samostatných izieb, špajzy, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom a možnosťou výstupu na vonkajšiu terasu. Vynikajúcim bonusom je garáž s podlahovým kúrením pre dve vozidlá, ktorá tvorí súčasť domu.

Lokalita:
Veľká Lomnica je prvá podhorská obec pod Vysokými Tatrami, ktorá je po stránke občianskej vybavenosti na veľmi dobrej úrovni. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má dostupnosť do turistických stredísk ako sú Tatranská Lomnica, Starý Smokovec, Štrbské Pleso či Ždiar, taktiež prístup na diaľnicu na obe strany má do 4 km (Prešov- Žilina). V blízkosti sa nachádzajú väčšie nákupné strediská v okresných mestách Kežmarok (6km) a Poprad (8km). V okolí je možnosť celoročnej návštevy neďalekého Thermal parku Vrbov a tiež Aqua City v Poprade. Priamo nad obcou je ľahko dostupný golfový areál Black Stork Golf Resort.

Podrobné informácie

4
640 m²
156 m²
osobné
predané
verejný vodovod
230V
vlastné - plyn
áno - 2 autá
tehla
A
plastové
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Kežmarok
  • Mesto Veľká Lomnica
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Všetky referencie