PREDANÉ:: Obľúbený 3-izb. byt pražského typu na predaj

  • DSC04868-HDR.jpg
  • DSC04872-HDR.jpg
  • DSC04869-HDR.jpg
  • DSC04883-HDR.jpg
  • DSC04886-HDR.jpg
  • DSC04895.jpg
  • DSC04927.jpg
  • DSC04931.jpg
  • DSC04932.jpg
  • Kurska_podorys (1).jpg
  • DSC04946-HDR.jpg
  • DSC04860.jpg
  • DSC04857 (1).jpg
  • DSC04848.jpg
  • DSC04827.jpg
  • DSC04813.jpg
  • DSC04817.jpg
  • DSC04942.jpg
  • DSC04964.jpg

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký, obľúbený byt pražského typu. Ide o 3- izbový byt v Košiciach, nachádzajúci sa na ulici Kurská.

Mestská časť Košice - Dargovských hrdinov je zaujímavou lokalitou, ktorá poskytuje veľa možností na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza obľúbený lesopark, kde si môžete spríjemniť voľné chvíle rôznymi aktivitami, ako napr.: prechádzky, zbieranie húb, bežecké tréningy, letné opekanie, zimná jazda na lyžiarskych bežkách a iné. Furčiansky lesopark je známy aj vďaka športovým súťažiam a vzdelávacím aktivitám, ktoré sa tu organizujú (Furčiansky maratón, Extrém maratón, Family Sport Day, Deň Zeme). V blízkej doline je pre nadšencov športu bikrosová dráha. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave. Nový majiteľ má skvelú príležitosť si svoj budúci domov prerobiť podľa vlastných predstáv. Veľkým benefitom tohto bytu sú nepriechodné izby, ktoré ponúkajú dostatok súkromia a preto je byt veľmi vhodný aj na investíciu za účelom prenájmu. Byt je slnečný a vďaka svojej rozlohe 71 m2 je priestranný. Na chodbe, oproti bytu je kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. Byt sa nachádza na 6.poschodí z 8.p. K dispozícii je veľký balkón, z ktorého sú krásne výhľady na mesto. Nehnuteľnosť je situovaná mimo hlavnej cesty, preto je bývanie v tejto časti veľmi tiché a navyše je v okolí veľa zelene.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- slušný a čistý vchod,
- kompletne zrekonštruovaná bytovka,
- k dispozícii je pivnica, komora,
- útulná a veľká loggia,
- neprechodné izby,
- možnosť prerobiť si byt podľa vlastných predstáv,
- množstvo zelene v okolí a veľmi tiché prostredie,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 903 367 922 a dohodnite si obhliadku. Tešíme sa na Vás.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

71 m²
osobné
čiastočne prerobený
predané

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Kurská
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Všetky referencie