PREDANÉ: Skvelý 2- izbový byt na predaj v TOP lokalite

  • DSC01089.jpg
  • DSC01072-HDR.jpg
  • DSC01064-HDR.jpg
  • DSC01039-HDR (1).jpg
  • DSC01034-HDR.jpg
  • DSC01055-HDR.jpg
  • DSC01048-HDR.jpg
  • DSC00974-HDR.jpg
  • DSC00975-HDR (1).jpg
  • DSC00980-HDR.jpg
  • DSC00960-HDR.jpg
  • DSC01027-HDR.jpg
  • DSC00968-HDR.jpg
  • DSC00996-HDR.jpg
  • DSC01014.jpg
  • DSC01018 (1).jpg
  • DSC01022.jpg
  • Lomena_podorys-1.jpg
  • DSC00943.jpg
  • DSC00949.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 2- izbový byt v lukratívnej časti Košíc - Staré mesto, na ulici Lomená 14.

Mestská časť Košice - Staré mesto je najvyhľadávanejšou a veľmi obľúbenou lokalitou, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. Byt je veľmi vhodný na kúpu aj ako investícia, nakoľko prenájom bytov v tejto lokalite je veľmi žiadaný. Pri kúpe bytu na vlastné bývanie určite oceníte to, že ceny bytov v týchto lokalitách nestrácajú na hodnote. 

Skvelou správou pre budúceho majiteľa je, že byt má balkón a Vy si tak budete môcť vychutnať svoj obľúbený nápoj v tichom prostredí, nakoľko sa bytovka nachádza mimo hlavnej cesty. V bytovke nie je výťah, byt sa však nachádza iba na 2.poschodí.

Za výhody tohto bytu považujeme:

skvelá lokalita na bývanie, aj na prenájom,
- byt je priestranný a má nepriechodné izby,
- byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred cca 6 rokmi,
- byt má balkón,
- k bytu prislúcha aj pivnica,
- slušný vchod,
- tichá lokalita,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
2
53 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
drevené

Video


3D virtuálna prehliadka Matterport


  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Staré Mesto
  • Mesto Košice - mestská časť Staré Mesto
  • Ulica Lomená 14
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

S Lenkou som sa spoznal pred rokom a hneď od začiatku som veľmi oceňoval jej profesionálny prístup, trpezlivosť a úžasnú schopnosť vysvetliť aj laikovi otázky kúpy a nájmu nehnuteľností. Už pri prvom stretnutí som si uvedomil, že som urobil dobre, že som ju oslovil, pretože som ako laik nemal s mnohými vecami, ktoré mi vysvetľovala - a ktoré boli pri kúpe nehnuteľnosti dôležité - žiadne skúsenosti a o mnohých som ani netušil. Oceňujem Lenkin 100% transparentný prístup, pri spolupráci s ňou ma nečakali žiadne nepríjemné “prekvapenia”, na ktoré by bola predtým “pozabudla”. Všetko má dokonale pod palcom, vyzná sa v oblasti svojho pôsobenia priam obdivuhodne a je schopná vysvetliť aj zložité procesy jednoducho a pochopiteľne. Pri hľadaní nehnuteľnosti som sa nemusel vlastne o nič starať - a tak som si to aj predstavoval. Všetko prebiehalo v pozadí, Lenka bola rýchla, flexibilná, o výsledkoch hľadania ma priebežne informovala a na mne bolo sa len rozhodnúť, ktorú nehnuteľnosť si vyberiem. Lenka mi pritom povedala svoj názor, ako aj pre a proti jednotlivých bytov, ale rozhodnutie bolo vždy na mne. Všetku dokumentáciu, s ktorou sme počas výberu bytu pracovali, Lenka starostivo zložkovala a priebežne mi ju odovzdávala, nikde žiadny dokument nechýbal. Zmluvy boli vypracované právnikom a Lenkou vždy starostlivo prekontrolované. Návštevy úradov boli takisto v Lenkinej kompetencii, nemusel som nikam chodiť a trápiť sa opúšťaním práce, aby som niečo vybavil. Lenka bola prítomná pri všetkých dôležitých úkonoch, obhliadkach bytov, poskytla svoje stanovisko na danú nehnuteľnosť a spoločne sa nám podarilo vybrať tú “pravú”. Bol som takisto veľmi vďačný za “pokúpny servis”, čo znamená, že mi Lenka pomohla vybaviť prepis nehnuteľnosti, takisto prepis energií a zálohové režijné predpisy. Čo len bolo možné bolo vybavované elektronicky a ja som bol požiadaný o podpis len ak to bolo nevyhnutné. S Lenkou som spolupracoval aj pri prenájme nehnuteľností, kedy som takisto ocenil jej promptný prístup a “dobré oko” pri výbere kandidátov na prenájom (ten sa časom ukázal ako správny). Naozaj nenachádzam nič, na čo by som sa mohol sťažovať, a ak by ma niekto požiadal, aby som mu odporučil makléra na kúpu či prenájom nehnuteľnosti, moja odpoveď je jasná - Lenka Brancová.

Radoslav Šafran

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Všetky referencie