PREDANÉ: Skvelý investičný apartmán vo Veľkej Lomnici

  • 20200423_140516.jpg
  • 20200423_132937.jpg
  • 20200423_133322.jpg
  • 20200423_140033.jpg
  • 20200423_135955.jpg
  • 20200423_133807.jpg
  • 20200423_134156.jpg
  • 20200423_134359.jpg
  • 20200423_143738.jpg
  • 20200423_144300.jpg
  • vianoce (17).jpg
  • lomnica (6).jpg
  • wellness apart,any  lomnica (5).jpg
  • detsky kutik.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj investičný apartmán v rezorte Apartmány Lomnica**** vo Veľkej Lomnici.
Apartmány Lomnica sa nachádzajú na priamom ťahu na Tatranskú Lomnicu, vďaka skutočne strategickej polohe majú aj skvelé dopravné napojenie na diaľnicu a dostupnosť do najdôležitejších miest v oblasti Vysokých Tatier.
Apartmánový byt pozostáva zo spálne, obývacej časti s kuchyňou, kúpeľne s oddelenou toaletou a tiež samostatného šatníka. Výmera apartmánu je 57,16 m². Samotné vykurovanie apartmánov a teplá voda je zabezpečená prostredníctvom geotermálnej energie, ktorá sa odčerpáva z neďalekého vrtu.

Výhody tohto apartmánu:
 priestranný, svetlý a teplý apartmán
 investičný apartmán s následným prenájmom,
 vhodný taktiež na trvalé bývanie či rekreačné využitie,
 apartmán má vlastné merače energií,
 správa rezortu Apartmány Lomnica ponúka okrem prenájmu, niekoľko balíkov služieb
(24 hod. servis recepcie, upratovacie, údržbárske práce,...),
 apartmány Lomnica majú vlastný wellness, spoločenskú miestnosť, fitness, detský kútik,
oddychový areál s altánkami, detským ihriskom, tenisovým kurtom či parkoviskami.

Možnosť odpočtu DPH.

V prípade, ak máte záujem o financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.
Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 907 391 442 a dohodnite si obhliadku.
Tešíme sa na Vás.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
57.16 m²
úplne prerobený
predané
vonkajšie

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Prešovský
  • Okres Kežmarok
  • Mesto Veľká Lomnica
  • Druh Rekreačný apartmán
  • Typ predaj
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Všetky referencie