PREDANĚ: Záhrada s chatkou v lokalite Košice - Kavečany (OV)

  • 20210527_103611.jpg
  • 20210527_103651.jpg
  • 20210527_103501.jpg
  • 20210523_114549.jpg
  • 20210523_114927.jpg
  • 20210523_120623.jpg
  • 20210523_121032.jpg
  • 20210523_123507.jpg
  • 20210523_124638.jpg
  • 20210527_103512.jpg
  • DJI_0713.JPG
  • DJI_0733.JPG
  • DJI_0746.JPG

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj chatku na pozemku o veľkosti 371 m² v záhradkárskej lokalite Košice - Kavečany.
Murovaná chatka, osloví určite každého, kto hľadá relax, pohodu a romantiku v prírode. Chatka pozostáva z 2 izieb, pričom jedna z nich je na poschodí v podkroví. V spodnej podpivničenej časti je letná kuchynka a tiež samostatná miestnosť slúžiaca na odkladanie náradia, či ako pivnica. Na pozemku je elektrická prípojka, suché WC a tiež zberná nádoba na zachytávanie dažďovej vody. Samostatný zastavaný pozemok pod chatou je o výmere 25 m².

Výhody tejto nehnuteľnosti:
- slnečný pozemok, pokojné prostredie na okraji mesta Košice,
- krásny výhľad na mesto,
- umiestnenie chatky na pokojnej ulici, mimo hlavnej cesty,
- v pešej dostupnosti od chatky je autobusová zastávka.

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle +421 907 391 442 a dohodnite si obhliadku.
Tešíme sa na Vás.
Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

1
25 m²
371 m²
osobné
predané
230V
Zmiešané
drevené
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Kavečany
  • Mesto Košice - mestská časť Kavečany
  • Druh Chata
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Ďakujeme za kompletný servis pri predaji a následnej kúpe bytu. Filip zabezpečil a odkomunikoval naozaj všetko. S trpezlivosťou vnímal všetky naše požiadavky a našiel nám náš nový domov. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po predaji/kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo pomerne veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame :)

Patrícia Tomášová

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Všetky referencie