PRENAJATÉ: Na prenájom 2-izb. byt s klimatizáciou a parkovacím miestom

  • DSC03662-HDR.JPG
  • DSC03673.JPG
  • DSC03665-HDR.JPG
  • DSC03696.JPG
  • DSC03687.JPG
  • DSC03651-HDR.JPG
  • DSC03650-HDR.JPG
  • DSC03647-HDR.JPG
  • DSC03667 (1).JPG
  • DSC03737-HDR.JPG
  • DSC03743-HDR.JPG
  • DSC03728-HDR.JPG
  • DSC03725-HDR.JPG
  • DSC03717-HDR.JPG
  • DSC03722-HDR.JPG
  • DSC03761-HDR.JPG
  • DSC03774.JPG
  • DSC03704.JPG
  • DSC03116.JPG
  • DSC03129.JPG

PRENAJATÉ
Hľadáte dlhodobý prenájom v tichej časti Košíc? Túžite mať vlastné parkovacie miesto? Ak áno, máme pre Vás krásny byt v novostavbe na ulici: Na hore.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený 2-izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov. Byt je vkusný a ponúka budúcemu nájomcovi komfortné bývanie vďaka jeho plnej vybavenosti.

Vďaka dostatku teplých, slnečných lúčov, budete mať v zime teplo, no zároveň Vám počas letných dní zabezpečí príjemné osvieženie klimatizačná jednotka. Voľné chvíle si môžete vychutnávať na balkóne, kde je pre Vás pripravené vonkajšie posedenie. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch (bez výťahu). V bytovom dome je tichá a pokojná atmosféra.

BYT JE K DISPOZÍCII OD 01.06.2023.

Výhody Vášho budúceho, dočasného domova:

- možnosť prenajať si parkovacie miesto,
- atraktívna lokalita,
- bývanie v novostavbe,
- rýchla dostupnosť do centra mesta, iba 4 minúty jazdy autom k OC Aupark,
- byt je kompletne zariadený, stačí si doniesť osobné veci,
- byt má balkón,
- byt je slnečný a teplý,
- v byte je klimatizácia.

Dispozícia bytu:
V byte je oddelená denná časť od nočnej časti. Kuchyňa s obývačkou je spojená. Byt ponúka veľa úložného priestoru.

Podmienky prenájmu:

- cena prenájmu je 550 eur (vrátane energií a internetu),
- cena prenájmu parkovacieho miesta v prípade záujmu je 50 eur,
- nájom za aktuálny mesiac + jeden mesačný depozit,
- voľný od 01.06.2023,
- v byte sa nesmie fajčiť,
- ideálny pre 2 osoby.

Príďte si byt pozrieť a zažite jeho príjemnú atmosféru naživo. Tešíme sa na obhliadku. 0903 367 922

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
2
48.5 m²
osobné
úplne prerobený
prenajaté
vlastné vyhradené
zariadený

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Na hore
  • Druh 2-izbový byt - novostavba
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Profesionalita a odbornosť. Naozaj tá správna osoba v oblasti realít, maximálna spokojnosť s takouto spoluprácou. Pani Ing. Havrilová poradila so všetkými záležitosťami týkajúcimi sa kúpy ale aj nájmu nehnuteľností, nadštandardný prístup, pomohla vybaviť nie len vynikajúcu ponuku, ale všetky drobné služby spojené s prepisom nehnuteľností a všetky úrady ktoré sú s tým spojené, čo ma neskutočne odbremenilo. Vybavenie úradných vecí pomohla vybaviť rýchlo, bezodkladne. Jej časová flexibilita mi náramne pomohla pri tomto vybavovaní kvôli mojej pracovnej vyťaženosti. Hľadanie nového bývania nebolo na úkor času a dostupných ponúk, práve naopak, hľadanie bytu v mojom prípade prebiehalo relatívne dlhšiu dobu, keďže som mal určité požiadavky, a pani Ing. Havrilová vyšla všetkým požiadavkám v ústrety a hľadala presne to, čo som požadoval. Odporúčam, a v budúcnosti určite rád znova využijem tieto služby práve tu.

Mário

Všetky referencie