PRENAJATÉ: Na prenájom 2-izb. byt s klimatizáciou a parkovacím miestom

  • DSC03662-HDR.JPG
  • DSC03673.JPG
  • DSC03665-HDR.JPG
  • DSC03696.JPG
  • DSC03687.JPG
  • DSC03651-HDR.JPG
  • DSC03650-HDR.JPG
  • DSC03647-HDR.JPG
  • DSC03667 (1).JPG
  • DSC03737-HDR.JPG
  • DSC03743-HDR.JPG
  • DSC03728-HDR.JPG
  • DSC03725-HDR.JPG
  • DSC03717-HDR.JPG
  • DSC03722-HDR.JPG
  • DSC03761-HDR.JPG
  • DSC03774.JPG
  • DSC03704.JPG
  • DSC03116.JPG
  • DSC03129.JPG

PRENAJATÉ
Hľadáte dlhodobý prenájom v tichej časti Košíc? Túžite mať vlastné parkovacie miesto? Ak áno, máme pre Vás krásny byt v novostavbe na ulici: Na hore.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený 2-izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov. Byt je vkusný a ponúka budúcemu nájomcovi komfortné bývanie vďaka jeho plnej vybavenosti.

Vďaka dostatku teplých, slnečných lúčov, budete mať v zime teplo, no zároveň Vám počas letných dní zabezpečí príjemné osvieženie klimatizačná jednotka. Voľné chvíle si môžete vychutnávať na balkóne, kde je pre Vás pripravené vonkajšie posedenie. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch (bez výťahu). V bytovom dome je tichá a pokojná atmosféra.

BYT JE K DISPOZÍCII OD 01.06.2023.

Výhody Vášho budúceho, dočasného domova:

- možnosť prenajať si parkovacie miesto,
- atraktívna lokalita,
- bývanie v novostavbe,
- rýchla dostupnosť do centra mesta, iba 4 minúty jazdy autom k OC Aupark,
- byt je kompletne zariadený, stačí si doniesť osobné veci,
- byt má balkón,
- byt je slnečný a teplý,
- v byte je klimatizácia.

Dispozícia bytu:
V byte je oddelená denná časť od nočnej časti. Kuchyňa s obývačkou je spojená. Byt ponúka veľa úložného priestoru.

Podmienky prenájmu:

- cena prenájmu je 550 eur (vrátane energií a internetu),
- cena prenájmu parkovacieho miesta v prípade záujmu je 50 eur,
- nájom za aktuálny mesiac + jeden mesačný depozit,
- voľný od 01.06.2023,
- v byte sa nesmie fajčiť,
- ideálny pre 2 osoby.

Príďte si byt pozrieť a zažite jeho príjemnú atmosféru naživo. Tešíme sa na obhliadku. 0903 367 922

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
2
48.5 m²
osobné
úplne prerobený
prenajaté
vlastné vyhradené
zariadený

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Na hore
  • Druh 2-izbový byt - novostavba
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Všetky referencie