PRENAJATÉ: Na prenájom priestranný 3 - izbový byt

  • 20240625_194051_edited.jpg
  • 20240625_194126_edited.jpg
  • 20240625_194219_edited.jpg
  • 20240625_194240_edited.jpg
  • 20240625_194326_edited.jpg
  • 20240625_194812_edited.jpg
  • 20240625_195037_edited.jpg
  • 20240625_195247_edited.jpg
  • 20240625_195708_edited.jpg
  • 20240625_195643_edited.jpg
  • 20240625_200013.jpg
  • 20240625_200322_edited.jpg
  • 20240625_200506_edited.jpg
  • 20240625_195847_edited.jpg
  • 20240625_195900_edited.jpg
  • 20240625_201458_edited_edited.jpg
  • 20240625_201319_edited.jpg
  • 20240625_200944_edited.jpg
  • Snímka obrazovky 2024-06-25 223047_edited.jpg

PRENAJATÉ:

Hľadáte dlhodobý prenájom v Košiciach? Ak áno, máme pre Vás priestranný 3 - izbový byt na ul. Krosnianska 9.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. Vám exkluzívne ponúka NA PRENÁJOM 3 - izbový byt v mestskej časti Dargovských hrdinov.

Mestská časť Košice - Dargovských hrdinov je zaujímavou lokalitou, ktorá poskytuje veľa možností na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza obľúbený furčiansky lesopark, kde si môžete spríjemniť voľné chvíle rôznymi aktivitami. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Byt je na skvelom 6. poschodí, zariadený novými spotrebičmi a veľkým benefitom je jeho veľká loggia, kde si môžete vychutnávať voľné chvíle s obľúbeným nápojom pri východe slnka. Je tu dostatok úložného priestoru vstavaná skriňa, komora priamo v byte a k dispozícii je aj kumbál, ktorý sa nachádza na chodbe, hneď pred bytom.

DOVOĽTE, ABY SME VÁM ZHRNULI VÝHODY VÁŠHO BUDÚCEHO DOČASNÉHO DOMOVA :)
- byt je voľný ihneď,
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- veľa zelene v okolí,
- byt je svetlý, priestranný (celk. rozloha 76 m²) , orientácia JV (obýv. izba, kuchyňa), Z (izby),
- byt je čiastočne zariadený, viete si dozariaďovať izby podľa vlastného vkusu,
- má 2 neprechodné izby,
- nové spotrebiče (chladnička, umývačka riadu, práčka,..), sanita,
- v cene prenájmu sú energie aj internet,
- priestranná loggia, (6,52 m²) komora v byte, kumbál pred bytom a tiež pivnica.

PODMIENKY PRENÁJMU:
- minimálne 12 - mesačný prenájom,
- nájom za aktuálny mesiac + jeden mesačný depozit,
- v byte sa nesmie fajčiť,
- zvieratá sú povolené.


Dohodnite si obhliadku na čísle 0907 391 442 a príďte si pozrieť Vaše nové bývanie. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

6
3
76 m²
67 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
vaňa
6.52 m²
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Dargovských hrdinov
  • Mesto Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
  • Ulica Krosnianska
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Dobrý deň. Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať pani Ing.Havrilovej Patricii za úžasný,rýchly a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Všetko čo sme potrebovali spoľahlivo vybavila. Jedno veľké ĎAKUJEME.

Michaela Gipková

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Ďakujeme veľmi pekne Lenke za pomoc pri kúpe nášho prvého bytíku. S touto ženou proste chcete spolupracovať. To s čím všetkým nám pomohla, na to ani jedno ďakujem nestačí. Milá, inteligentná, spoľahlivá, ochotná, všetko zariadila, vysvetlila, proste jedna :)) profesionálka. To na čom sme sa dohodli to aj platilo, o všetkom nás neustále informovala. Všetko prebiehalo hladko, rýchlo, vybavila všetko potrebné k bývaniu. Určite neľutujeme. Ak budeme ešte niekedy kupovať nehnuteľnosť jedine s jej pomocou. ĎAKUJEME a prajeme veľa úspechov a čo najviac spokojných klientov.

Katarína

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Všetky referencie