PRENAJATÉ: Útulný 1 - izb. byt blízko centra na prenájom

  • 20210805_184937_edited.jpg
  • 20210805_184846_edited.jpg
  • 20210805_184953_edited.jpg
  • 20210805_184735_edited.jpg
  • 20210805_185153_edited.jpg
  • 20210805_184337_edited.jpg
  • 20210805_184211_edited.jpg
  • 20210805_185449_edited.jpg
  • 20210805_185532_edited.jpg
  • 20210805_185727_edited.jpg
  • 20210805_185930_edited.jpg
  • 20210805_185128_edited.jpg
  • Snímka obrazovky 2024-05-14 224102.png

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na prenájom útulný 1- izbový byt v obľúbenej lokalite blízko centra mesta na ulici Ludmanská v Košiciach.

Bytovka sa nachádza v žiadanej lokalite, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti len pár krokov pešou chôdzou do centra mesta, k Auparku. Má všetko na dosah, čo človek potrebuje. Byt má 36 m² a nachádza sa na 11.poschodí.


DOVOĽTE, ABY SME VÁM ZHRNULI VÝHODY VÁŠHO BUDÚCEHO DOČASNÉHO DOMOVA:
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- atraktívna a žiadaná lokalita,
- byt je zrekonštruovaný,
- k dispozícii je vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru,
- byt je zariadený, stačí sa nasťahovať,
- má loggiu s pekným výhľadom,
- slušný vchod a milí susedia.

PODMIENKY PRENÁJMU:
- cena prenájmu je 580 eur (vrátane energií),
- minimálne 12-mesačný prenájom,
- nájom za aktuálny mesiac a mesiac dopredu + jeden mesačný depozit,
- vhodný pre max. 1 - 2 osoby,
- voľný od 1.6.2024.


V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0907 391 442 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

11
36 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané
vaňa
zariadený
východná
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Juh
  • Mesto Košice - mestská časť Juh
  • Ulica Ludmanská
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Absolútne odporúčame pani Ing. Havrilovú ako prvú voľbu pri riešení otázky kúpy nehnuteľnosti. Vďaka nej sa nám podarilo nájsť, promptne reagovať a rezervovať presne typ investičnej nehnuteľnosti, aký sme hľadali. Poradenstvo aj pokrytie procesu kúpy, či porealitný servis bol na top úrovni. Ďakujeme.

Floriána Veľasová

Dobrý deň. Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať pani Ing.Havrilovej Patricii za úžasný,rýchly a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Všetko čo sme potrebovali spoľahlivo vybavila. Jedno veľké ĎAKUJEME.

Michaela Gipková

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Chcel by som poďakovať pani Ing. Havrilovej za pomoc pri kúpe bytu. Jej profesionálny prístup a odborné rady mi veľmi uľahčili celý proces. Bola vždy ochotná zodpovedať moje otázky a poskytla mi cenné informácie o trhu. Postarala sa o všetky administratívne záležitosti (prepis na katastri, elektrina, plyn atd.) a zabezpečila, že všetko prebehlo bez problémov a včas. Ak hľadáte spoľahlivú a profesionálnu realitnú maklérku, určite odporúčam využiť jej služby.

Stanislav

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

P.Ješko je proste TOP spolupracujeme spolu už 7r. a vždy nám vedel poradiť pomôcť resp. vybaviť veci za nás. Vďaka p.Ješkovi sme v našom byte spokojný a šťastný 7rok. Ak by sme si mali vybrať opäť makléra jednoznačne by to bol on. Nakoľko jeho prístup a ochota sa len tak často nevidí. Ďakujeme pekne za všetko

Monika

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Všetky referencie