PRENAJATÉ: Útulný 1-izb. byt so šatníkom na Terase

  • DSC04017-HDR (1).jpg
  • DSC04062.jpg
  • DSC03957-HDR (1).jpg
  • DSC03993.jpg
  • DSC03974-HDR.jpg
  • DSC03984-HDR.jpg
  • DSC03965-HDR.jpg
  • DSC04010.jpg
  • IMG-1358 (1).jpg
  • DSC04029-HDR.jpg
  • DSC04073-HDR.jpg
  • DSC04091.jpg
  • Popradska podorys (1).jpg
  • DSC03952.jpg

PRENAJATÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na prenájom útulný 1- izbový byt v najvyhľadávanejšej časti Košíc - Terasa, na ulici Popradská.

Mestská časť Košice -Západ je obľúbenou lokalitou, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. Prenájom bytov v tejto lokalite je veľmi žiadaný, preto neváhajte a rezervujte si termín obhliadky už teraz. Byt má 38 m2 a nachádza sa na 4.poschodí zo 4.p.. Výhodou je, že nad bytom už nie je byt a preto je tu bývanie veľmi tiché. Bytovka nemá výťah.

Byt je k dispozícii od 15.01.2024.

DOVOĽTE, ABY SME VÁM ZHRNULI VÝHODY VÁŠHO BUDÚCEHO DOČASNÉHO DOMOVA:
- skvelá lokalita na bývanie,
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- byt je slnečný a kompletne zrekonštruovaný,
- k dispozícii je veľký šatník a pivnica,
- byt je zariadený, stačí sa nasťahovať,
- slušný vchod a milí susedia,

PODMIENKY PRENÁJMU:
- cena prenájmu je 550 eur,
- minimálne 12-mesačný prenájom,
- nájom za aktuálny mesiac a mesiac dopredu + jeden mesačný depozit,
- voľný od 15.01.2024,
- v byte sa nesmie fajčiť.

Pozrite si tiež video k bytu a v prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

4
4
1
38 m²
osobné
úplne prerobený
prenajaté

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Západ
  • Mesto Košice - mestská časť Západ
  • Ulica Popradská
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Všetky referencie