Zariadený 2-izb. byt na prenájom

  • 20240301_134248.jpg
  • 20240301_134127_edited.jpg
  • 20240301_134057_edited.jpg
  • 20240301_133859 – kópia_edited.jpg
  • 20240301_133927_edited.jpg
  • 20240301_134732_edited.jpg
  • 20240301_134836_edited.jpg
  • 20240301_133710_edited.jpg
  • 20240301_135658_edited.jpg
  • 20240301_133733_edited.jpg
  • 20240301_135727.jpg

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený, 2-izbový byt na sídlisku Nad jazerom na Čiernomorskej ulici. Byt je vkusný a ponúka budúcemu nájomcovi komfortné bývanie vďaka vybavenosti bytu a občianskej vybavenosti sídliska.

VÝHODY TOHTO PREJNÁJMU SÚ:
- atraktívna lokalita (ZAČIATOK sídliska – BEZ dopravných zápch),
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- byt je kompletne zariadený, stačí si doniesť osobné veci,
- je na ideálnom 5. poschodí,
- byt je slnečný a teplý,
- má nepriechodné izby, vďaka čomu budete mať dostatok súkromia,
- v byte je navyše aj kubmál - šatník,
- kompletná občianska vybavenosť, do pár metrov pešej vzdialenosti sa nachádzajú zastávky MHD, Vaše potraviny, Klas, Fresh ...

PODMIENKY PRENÁJMU:
- nájom za aktuálny mesiac a mesiac dopredu + jeden mesačný depozit,
- nájom je vrátane energií,
- max. pre 2 osoby, bez domác. zvierat

Príďte si byt pozrieť a zažite jeho príjemnú atmosféru naživo. Tešíme sa na obhliadku.
0907 391 442

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
51 m²
osobné
aktívne
optika
sprchovací kút
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Co citam recenzie na maklera/ realitaka p. Jeska tak ani neviem co este mam napisat :) Vsetko je napisane :) Len ze dakujeme velmi pekne za vsetko co ste pre nas urobil. Hladali sme byt dlhsie , stretli sme sa z roznymi realitakmi ale p. Jesko od prveho stretnutia na nas urobil vyborny dojem ( co je dost podstatne pri vybere a kupe nehnutelnosti). Vasa realitka ma naozaj vyborneho cloveka. Jednoznacne budem odporucat p. Jeska. Este raz dakujeme za vsetko.

MAREK

Všetky referencie