Priestranný 3 - izb. byt na prenájom blízko centra

  • 20240420_170419_edited.jpg
  • 20240420_170238_edited.jpg
  • 20240420_170219_edited.jpg
  • 20240420_171119_edited.jpg
  • 20240420_165833_edited_edited.jpg
  • 20240419_185509_edited.jpg
  • 20240419_191310_edited.jpg
  • 20240419_191131_edited.jpg
  • 20240419_190451_edited_edited.jpg
  • 20240419_190011_edited.jpg
  • 20240420_182009_edited.jpg
  • 20240420_182036_edited.jpg
  • 20240420_182626_edited.jpg
  • 20240420_174704_edited.jpg
  • 20240420_174857_edited.jpg
  • 20240420_190858_edited.jpg
  • 20240420_191055_edited.jpg
  • 20240420_193206_edited.jpg
  • 20240420_193235_edited.jpg

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na prenájom priestranný 3 - izbový byt v Košiciach na ulici Oštepová (KE – Juh).
Bytovka sa nachádza v žiadanej lokalite, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti len 10 min. pešou chôdzou do centra mesta, k Auparku. V blízkosti sú aj potraviny Lidl, lekáreň, zastávka, fitness centrum Astoria Fit&Gym, obchody a iné.

Byt je zariadený a veľkým benefitom je jeho loggia, kde si pri krásnom západe slnka môžete vychutnávať voľné chvíle s obľúbeným nápojom. Rozloha bytu je 70 m2, jeho orientácia je V-Z a nachádza sa na ideálnom 4. poschodí v zateplenom byt. dome.

ZA VÝHODY TOHTO BYTU POVAŽUJEME:
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- atraktívna a žiadaná lokalita,
- ideál. 4 poschodie,
- 2 nepriechodné izby, ktoré poskytujú dostatočné súkromie,
- byt je zariadený stačí sa nasťahovať,
- má dlhú 6m loggiu, je priestranný a slnečný.

PODMIENKY PRENÁJMU:
- cena mes. prenájmu je 900 eur (vrátane energií, internetu),
- minimálne 12-mesačný prenájom,
- nájom za aktuálny mesiac a mesiac dopredu + jeden mesačný depozit,
- voľný ihneď.

Dohodnite si obhliadku na čísle +421 914 707 969 a príďte sa pozrieť na Váš nový prechodný domov.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

4
3
70 m²
osobné
čiastočne prerobený
aktívne
vaňa
zariadený
plastové
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Juh
  • Mesto Košice - mestská časť Juh
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Patrícia je ten človek, ktorého chcete stretnúť, keď si hľadáte svoje bývanie a aj mne s rodinou pomohla nájsť naše prvé spoločné bývanie. Na úvodnom stretnutí, nám vysvetlila ako pracuje a my sme jej predostreli naše požiadavky, potom to už šlo skoro samo. Podpísali sme zmluvu, kde oficiálne začala naša spolupráca a neskončila sa len nájdením bytu ako bolo deklarované v zmluve, ale aj skvelým porealitným servisom, kde sa za nás vybavila prepisy energií, podanie daňového priznania a všetkých povinností, ktoré nám vyplývali z kúpy nehnuteľnosti, čiže Patríciu môžem len odporúčať, ak si hľadáte i vy svoje bývanie.

Ján Chudovský

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Všetky referencie