PREDANÉ: Luxusný rodinný dom na predaj v Košiciach- Lorinčík

  • DSC01694.jpg
  • DSC01458.jpg
  • DSC01487-HDR (1).jpg
  • DSC01502-HDR.jpg
  • DSC01510-HDR (1).jpg
  • DSC01525-HDR.jpg
  • DSC01517-HDR (1).jpg
  • DSC01622-HDR.jpg
  • DSC01592-HDR (1).jpg
  • DSC01601-HDR.jpg
  • DSC01626-HDR (1).jpg
  • DSC01637-HDR.jpg
  • DSC01638-HDR.jpg
  • DSC01656-HDR.jpg
  • DSC01661-HDR.jpg
  • DSC01665-HDR.jpg
  • DSC01682-HDR.jpg
  • DSC01570-HDR.jpg
  • Podorys_Lorincik_prizemie-1.jpg
  • Podorys_Lorincik_1NP-1.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj prekrásny 4- izbový rodinný dom v radovej zástavbe, v lukratívnej časti Košíc - Lorinčík.

Košice - mestská časť Lorinčík je veľmi obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, ktoré je vzdialené iba 7 km. Do tejto lokality sa dostanete aj MHD prepravou, rezidencia má dve autobusové zastávky. Ak túžite žiť v bezpečnom prostredí, obklopený zeleňou a luxusom, ste na správnom mieste. Nasťahujte sa do komunitného bývania, kde si so susedmi budete vedieť po dokončení projektu Lorinčík Háje vychutnať oddych na námestí s fontánou. Bezpečnosť prostredia budú zabezpečovať kamerové systémy, ktoré monitorujú okolie rezidencie.

Vychutnajte si dotyk mäkkej trávy, slniečka a útulného posedenia na svojej krásnej terase. Terasa je oplotená a pripravená na okamžité využite voľných chvíľ s Vašimi blízkymi.

Majiteľ domu má pôvabný vkus, zmysel pre detail a eleganciu. Každý prvok v interiéri je nadčasový, očarujúci a Vy si tak môžete vychutnávať pocit luxusu. Preto veríme, že budúci majiteľ domu určite ocení to, že dom sa predáva kompletne zariadený a dokončený. Stačí si doniesť osobné veci a v okamihu nasťahovania si svoj nový domov vychutnávať. Nakoľko ceny materiálov neustále rastú a nie je ich dostatok, kúpou tejto nehnuteľnosti nemusíte mať starosti a najmä vysoké výdavky s dokončením a zariaďovaním domu. Ceny holodomov v tejto lokalite a v blízkosti okolia Košíc sú vysoké a ich dokončenie do stavu štandardu si vyžaduje vysokú investíciu. Úroky v bankách majú tiež rastúcu tendenciu, preto kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkame možnosť zafixovať si predajnú cenu a tiež Váš úrok.

Ďalšou skvelou súčasťou vybavenia domu sú exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie, klimatizačná jednotka značky Toshiba, tri parkovacie miesta. V dome je podlahové vykurovanie a zdroj tepla a teplej vody pre dom zabezpečuje kondenzačný plynový kotol umiestnený v kúpeľni. Na fasáde za domom je vývod studenej vody, ktorý môžete využiť na polievanie záhradky. Pred vstupom do domu máte k dispozícii dve elektrické zásuvky a predprípravu na bezpečnostný systém. V každej izbe je dátový kábel.

Tento luxusne zariadený dom má dve nadzemné podlažia a bol kolaudovaný v roku 2020. Postavený je z kvalitných materiálov a má energetický certifikát A1, preto sa môžete tešiť z nízkych mesačných nákladov. Úžitková výmera nehnuteľnosti je 113,57 m2, pričom prvé nadzemné podlažie má rozmer 44,9 m2 a druhé nadzemné podlažie je veľké 68,67 m2.

Bývanie v tehlovom dome je veľmi žiadané a preferované. Jednou z hlavných výhod takejto výstavby je vysoká pevnosť materiálu.
Tehla má dlhú životnosť a vynikajúce tepelno-technické a zvukovo izolačné vlastnosti. Tehla zhmotňuje predstavu o bezpečnom a zdravom bývaní, preto neváhajte a objednajte si obhliadku, tento dom sa na trhu dlho neudrží.

Za výhody tohto domu považujeme:

- dom sa predáva kompletne a hlavne vkusne zariadený aj so spotrebičmi, ktoré sú v záruke,
- vyhľadávaná a žiadaná lokalita,
- dom sa nachádza len 7 km od centra mesta,
- novostavba domu má energetický certifikát A1, ktorý zabezpečuje nízke mesačné náklady,
- rok kolaudácie 2020,
- presvetlené a priestranné izby,
- veľká úžitková výmera domu,
- v dome je šatník,
- vlastná terasa, ktorá má 64 m2,
- tri parkovacie miesta, z toho jedno je kryté,

- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
4
147.67 m²
206 m²
113.57 m²
osobné
predané
vaňa a sprchovací kút
64 m²
tehla
zariadený
A
rovina

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Lorinčík
  • Mesto Košice - mestská časť Lorinčík
  • Ulica Na Košarisku 58
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Všetky referencie