PREDANÉ: Na predaj obľúbený, pražský typ bytu na Terase

  • DSC06887-HDR.jpg
  • DSC06892-HDR.jpg
  • DSC06907-HDR.jpg
  • DSC06920-HDR.jpg
  • DSC06934-HDR.jpg
  • DSC06943-HDR.jpg
  • DSC06917-HDR.jpg
  • DSC06863-HDR.jpg
  • DSC06867-HDR.jpg
  • DSC07010-HDR.jpg
  • DSC07007-HDR.jpg
  • DSC06870-HDR.jpg
  • DSC06880-HDR.jpg
  • DSC06982.jpg
  • DSC06944-HDR.jpg
  • DSC06963.jpg
  • DSC06968.jpg
  • DSC06975.jpg
  • DSC07046.jpg

PREDANÉ: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj vyhľadávaný, pražský typ 3-izbového bytu. Nehnuteľnosť sa nachádza na najobľúbenejšom sídlisku v KE - Terasa, na ulici Kežmarská 16.

Mestská časť Košice - Terasa je obľúbenou lokalitou, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. Byt je veľmi vhodný na kúpu aj ako investícia, nakoľko prenájom bytov v tejto lokalite je veľmi žiadaný. Pri kúpe bytu na vlastné bývanie určite oceníte to, že ceny bytov v týchto lokalitách nestrácajú na hodnote.

Nakoľko je bytovka situovaná mimo hlavnej cesty, budúci majiteľ si môže vychutnávať ticho a obľúbený nápoj na svojej 6 metrov dlhej loggii. Okolie bytovky má veľa zelene, preto sú výhľady z 5.poschodia veľmi príjemné. Byt je slnečný a vďaka svojej rozlohe 70 m2 je priestranný. V byte sa nachádza šatník a na chodbe kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je, že ide o pražský typ bytu, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- vyhľadávaná lokalita,
- pražský typ bytu,
- skvelá investícia za účelom budúceho prenájmu,
- byt je priestranný a má nepriechodné izby,
- byt má balkón, zabudovaný šatník,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe,
- slušný vchod a milí susedia,
- tichá lokalita,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.


V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
3
70 m²
osobné
predané
plastové

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Západ
  • Mesto Košice - mestská časť Západ
  • Ulica Kežmarská
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Ďakujeme za kompletný servis pri predaji a následnej kúpe bytu. Filip zabezpečil a odkomunikoval naozaj všetko. S trpezlivosťou vnímal všetky naše požiadavky a našiel nám náš nový domov. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po predaji/kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo pomerne veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame :)

Patrícia Tomášová

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Všetky referencie