PREDANÉ: Na predaj pekný a veľký 3-izb. byt

  • DSC01904-HDR.JPG
  • DSC01912-HDR.JPG
  • DSC01897-HDR.JPG
  • DSC01894-HDR.JPG
  • DSC01885-HDR.JPG
  • DSC02000-HDR.JPG
  • DSC01988-HDR.JPG
  • DSC01921-HDR.JPG
  • DSC01930-HDR.JPG
  • DSC01965-HDR.JPG
  • DSC01973-HDR.JPG
  • DSC02019-HDR.JPG
  • DSC02006-HDR.JPG
  • DSC02042.JPG
  • DSC01878.JPG
  • DSC01840.JPG
  • DSC01853.JPG
  • DSC02053.JPG
  • Namestie oceliarov podorys.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť BrancováŠtellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt, ktorý je na 5. zo 7. poschodí. Bytový dom má dva výťahy. Nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Košice - Šaca, ktorá je vzdialená od OC Optima, len 11 minút jazdy autom.

Táto lokalita ponúka veľa parkovacích miest a v tesnej blízkosti bytovky sa nachádza nemocnica Šaca, obchody s potravinami – Fresh a Lidl, materská škôlka, základná škola a stredná škola.

Bytovka sa nachádza mimo hlavnej cesty v prostredí s množstvom zelene, čo prinesie novému majiteľovi pokojné, tiché a pekné bývanie. Z loggie môžete vidieť rodinné domy, lúky, kostolík a vychutnávať si západ slnka. Byt ponúka dostatok úložného priestoru a jeho rozloha je 83m² (bez pivnice a loggie).
Byt má k dispozícii veľkú pivnicu. Budúci majiteľ určite ocení, že v bytovke môže využívať domácu posilňovňu, alebo si môže s blízkymi a novými susedmi zahrať v spoločných priestoroch ping – pong.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- slušný vchod a milí susedia,
-veľká loggia, z ktorej sú krásne výhľady,
- atraktívna cena veľkého bytu,
- veľa zelene v okolí a tiché prostredie,
- v bytovke je spoločná posilňovňa a pingpongový stôl,
- dostatok úložného priestoru,
- byt je slnečný a teplý,
- k dispozícii je veľká pivnica,
- nízke mesačné náklady,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvýhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0918 964 478 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti BrancováŠtellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
3
83 m²
osobné
čiastočne prerobený
predané
čiastočne
plastové

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Šaca
  • Mesto Košice - mestská časť Šaca
  • Ulica Námestie oceliarov 21
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Chcem veľmi pekne poďakovať Lenke a Sofii za skvelú spoluprácu a za veľmi rýchle nájdenie nehnuteľnosti. Výborný a profesionálny prístup od prvého až po posledné stretnutie, skvelá komunikácia, vybavili, poradili a zariadili všetko, čo sľubovali a už sa môžem tešiť zo svojho nového bývania. Ešte raz ďakujem a môžem len a len odporúčať.

Andrea Šellongová

Všetky referencie