PREDANÉ: Skvelý 3-izbový byt na predaj

  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 26.jpg
  • 28.jpg
  • 30.jpg
  • 23.jpg
  • 24.jpg
  • 12.jpg
  • 14.jpg
  • 13.jpg
  • 3.jpg
  • 1.jpg
  • 16.jpg
  • 41.jpg
  • 37.jpg
  • 40.jpg

PREDANÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 3- izbový byt v Košiciach. Nehnuteľnosť sa nachádza na obľúbenom sídlisku v KE - KVP, na ulici Čordákova.

Mestská časť Košice - KVP je vyhľadávanou lokalitou, pretože ponúka veľa možností na trávenie voľné času. Sídlisko je obľúbené aj vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. OC Aupark je vzdialené iba 10 minút autom. Len 200m od bytovky sa nachádza OC Iskra a potraviny Fresh. V blízkosti sú školy, škôlky, futbalové ihrisko a poliklinika. Bytovka je situovaná mimo hlavnej cesty, čo prinesie novému majiteľovi pokojné a tiché bývanie. Táto lokalita ponúka dostatok parkovacích miest.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a jeho benefitom sú nepriechodné izby, ktoré ponúkajú dostatok súkromia a preto je byt vhodný aj na investíciu za účelom prenájmu. Rozloha bytu je 70m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na 1.poschodí a pod ňou sú pivničné priestory. Výhodou tejto ponuky je, že sa byt predáva kompletne zariadený. Priestor kuchyne bol zväčšený o loggiu, ktorá je momentálne vymurovaná. Nový majiteľ si vie v prípade záujmu z tohto priestoru urobiť opätovne loggiu.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- čistý vchod a rekonštruované spoločenské priestory,
- vyhľadávaná a obľúbená lokalita,
- k dispozícii je pivnica ,
- nízke mesačné náklady,
- nepriechodné izby,
- byt sa predáva kompletne zariadený,
- skvelá občianska vybavenosť,
- veľké a priestranné izby.

Platba je možná aj formou hypotekárneho úveru pri, ktorom Vám vieme bezplatne pomôcť.

Ak Vás ponuka zaujala, a máte záujem o obhliadku kontaktujte ma na čísle 0903 367 922. Tešíme sa na Vás.


Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

1
3
70 m²
osobné
čiastočne prerobený
predané
zariadený
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sídlisko KVP
  • Mesto Košice
  • Ulica Čordákova
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

S Lenkou som sa spoznal pred rokom a hneď od začiatku som veľmi oceňoval jej profesionálny prístup, trpezlivosť a úžasnú schopnosť vysvetliť aj laikovi otázky kúpy a nájmu nehnuteľností. Už pri prvom stretnutí som si uvedomil, že som urobil dobre, že som ju oslovil, pretože som ako laik nemal s mnohými vecami, ktoré mi vysvetľovala - a ktoré boli pri kúpe nehnuteľnosti dôležité - žiadne skúsenosti a o mnohých som ani netušil. Oceňujem Lenkin 100% transparentný prístup, pri spolupráci s ňou ma nečakali žiadne nepríjemné “prekvapenia”, na ktoré by bola predtým “pozabudla”. Všetko má dokonale pod palcom, vyzná sa v oblasti svojho pôsobenia priam obdivuhodne a je schopná vysvetliť aj zložité procesy jednoducho a pochopiteľne. Pri hľadaní nehnuteľnosti som sa nemusel vlastne o nič starať - a tak som si to aj predstavoval. Všetko prebiehalo v pozadí, Lenka bola rýchla, flexibilná, o výsledkoch hľadania ma priebežne informovala a na mne bolo sa len rozhodnúť, ktorú nehnuteľnosť si vyberiem. Lenka mi pritom povedala svoj názor, ako aj pre a proti jednotlivých bytov, ale rozhodnutie bolo vždy na mne. Všetku dokumentáciu, s ktorou sme počas výberu bytu pracovali, Lenka starostivo zložkovala a priebežne mi ju odovzdávala, nikde žiadny dokument nechýbal. Zmluvy boli vypracované právnikom a Lenkou vždy starostlivo prekontrolované. Návštevy úradov boli takisto v Lenkinej kompetencii, nemusel som nikam chodiť a trápiť sa opúšťaním práce, aby som niečo vybavil. Lenka bola prítomná pri všetkých dôležitých úkonoch, obhliadkach bytov, poskytla svoje stanovisko na danú nehnuteľnosť a spoločne sa nám podarilo vybrať tú “pravú”. Bol som takisto veľmi vďačný za “pokúpny servis”, čo znamená, že mi Lenka pomohla vybaviť prepis nehnuteľnosti, takisto prepis energií a zálohové režijné predpisy. Čo len bolo možné bolo vybavované elektronicky a ja som bol požiadaný o podpis len ak to bolo nevyhnutné. S Lenkou som spolupracoval aj pri prenájme nehnuteľností, kedy som takisto ocenil jej promptný prístup a “dobré oko” pri výbere kandidátov na prenájom (ten sa časom ukázal ako správny). Naozaj nenachádzam nič, na čo by som sa mohol sťažovať, a ak by ma niekto požiadal, aby som mu odporučil makléra na kúpu či prenájom nehnuteľnosti, moja odpoveď je jasná - Lenka Brancová.

Radoslav Šafran

Rád by som sa podelil aj ja o našu pozitívnu skúsenosť pri kúpe nehnuteľnosti. Od prvého stretnutia, kde sme povedali našu predstavu až po podpis zmluvy, zápis do katastra a nadštandardné služby pri prepisoch energií prebehlo všetko s ľahkosťou na profi úrovni vďaka serióznemu, príjemnému prístupu k práci milej pani Lenke Brancovej. Môžeme len a len odporučiť predaj/kúpu nehnuteľnosti pomocou tejto realitky. Tiež by sme sa chceli poďakovať aj Martinovi Štellmachovi, ktorý aj napriek nečakaným komplikáciám dokázal promptne reagovať a vyjednať nám dobré podmienky pri vybavovaní hypotéky. PS: Len tak ďalej, ste makači...

Tomáš Malý

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Všetky referencie