PREDANÉ: Na predaj krásne zrekonštruovaný 3-izb. byt pražského typu

  • DSC02132.jpg
  • DSC02105-HDR.jpg
  • DSC02097-HDR.jpg
  • DSC02108-HDR.jpg
  • DSC02115-HDR.jpg
  • DSC02120-HDR.jpg
  • DSC02123-HDR.jpg
  • DSC02126-HDR.jpg
  • DSC02187-HDR.jpg
  • DSC02252-HDR.jpg
  • DSC02237-HDR.jpg
  • DSC02246-HDR.jpg
  • DSC02231-HDR.jpg
  • DSC02217.jpg
  • DSC02225.jpg
  • DSC02197.jpg
  • Poludnikova podorys-1.jpg

PREDANÉ

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj pražský typ 3-izbového bytu na sídlisku Nad jazerom v Košiciach. Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome na ideálnom 3.poschodí zo 8.

Mestská časť Košice - Nad jazerom je obľúbenou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. Byt má výbornú polohu (Poludníková 1), keďže v blízkosti sa nachádza pizzeria, posilňovňa, ale aj obchody Billa, Milk Agro vďaka ktorým je v okolí dostatok parkovacích miest.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou a preto je vhodná pre klienta, ktorý hľadá vkusné zariadený, moderný a priestranný byt s množstvom odkladacieho priestoru. Výbornou správou pre budúceho majiteľa je okrem iného 6m² loggia. K rozlohe bytu 67m² patrí navyše aj 2m² kumbál na chodbe pred bytom +2m² pivnica. Budúci majiteľ určite ocení, že denné časti bytu (obývačka a kuchyňa) sú prepojené a poskytujú tak dostatok priestoru na trávenie voľného času.

Výhody tohto bytu:
- vyhľadávaná lokalita,
- krásna promenáda popri jazere,
- na sídlisku je veľa materských, základných a stredných škôl,
- pražský typ bytu,
- byt je priestranný a slnečný,
- byt má dlhú loggiu,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe a pivnica
- slušný vchod a milí susedia,
- kompletná rekonštrukcia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0910 101 705 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

vrátane provízie
3
8
3
67 m²
osobné
úplne prerobený
predané
6 m²
2 m²

Video


3D virtuálna prehliadka Matterport


  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Ulica Poludníková
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

Brancová Štellmach reality, s.r.o.

,

0903367922

+421 903 367 922

lenkabrancova@realitybs.sk

Povedali o nás

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Na odporúčanie od známeho som sa rozhodol využiť Patríciine služby pri kúpe mojej nehnuteľnosti a som veľmi rád, že som tak urobil. Chcel by som každému, kto rozmýšľa nad kúpou/ predajom nehnuteľnosti veľmi odporučiť Patríciu (už som to aj urobil a kamarát je veľmi spokojný s odporučením). Veľmi oceňujem Patríciinu profesionálnosť, úprimnosť a ústretovosť a ochotu vždy poradiť a aj porozprávať sa často aj hodinu po prehliadke ohľadom toho, čo si mysli o nehnuteľnosti, ktorú sme boli pozrieť. Je vidieť, že jej záleží na zákazníkovi a nie len na tom rýchlo mu nájsť hocijakú nehnuteľnosť a získať províziu. Nemyslím si, že to je štandardný prístup a to je škoda, že viac realitných agentov nefunguje ako Patrícia a som veľmi rád, že som svoju nehnuteľnosť kúpil pravé cez Patríciu a do budúcnosti si neviem predstaviť spoluprácu s nikým iným. Ďakujem za skvelú prácu ????

Marek Kobelár

Na Lenku Brancovú sme dostali odporúčanie od známej, ktorej pomáhala s kúpou bytu a bola veľmi spokojná. Od prvého momentu si pani Brancová získala moju dôveru a to informovanosťou v realitách, poctivosťou v prístupe. Čo povedala, to platilo. Prešla s nami celý proces predaja a následne kúpy bytu, čo si vyžadovalo hodne trpezlivosti, profesionality. Čokoľvek vyskočilo, aj neočakávané, či už v komunikácii s bankou, inou realitkou, majiteľmi, úradmi a pod, vždy bola veľkou oporou, aj z ľudskej stránky aj z profesionálnej, s prehľadom riešila jednu situáciu za druhou. Pre mňa človek na správnom mieste, v profesionalite, komunikácii, ľudskosti, čo nepovažujem za samozrejmosť v oblasti realít. My sme boli nesmierne spokojní, naozaj odporúčam.

Karolína Jarná

Ďakujeme za kompletný servis pri predaji a následnej kúpe bytu. Filip zabezpečil a odkomunikoval naozaj všetko. S trpezlivosťou vnímal všetky naše požiadavky a našiel nám náš nový domov. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po predaji/kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo pomerne veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame :)

Patrícia Tomášová

Všetky referencie