PREDANÉ: Skvelá cena 3-izbového bytu po kompletnej rekonštrukcii

  • DSC03553-HDR.jpg
  • DSC03618.jpg
  • DSC03606-HDR.jpg
  • DSC03603-HDR.jpg
  • DSC03565-HDR.jpg
  • DSC03655.jpg
  • DSC03714-HDR.jpg
  • DSC03739-HDR.jpg
  • DSC03733-HDR.jpg
  • DSC03668-HDR.jpg
  • DSC03673-HDR.jpg
  • DSC03623-HDR.jpg
  • DSC03641.jpg
  • DSC03634-HDR.jpg
  • DSC03744.jpg
  • DSC03740.jpg
  • DSC03753.jpg
  • DSC03704-HDR.jpg
  • DSC03698-HDR.jpg
  • DSC03524.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj skvelý, pražský typ 3-izbového bytu. Ak, túžite bývať na najzelenejšom sídlisku v Košiciach, táto ponuka je pre Vás vhodná. Nehnuteľnosť na sa nachádza na ul. Važecká 3.

Mestská časť Košice - Nad jazerom je obľúbenou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. Byt je vhodná investícia aj z pohľadu budúceho predaja, nakoľko pražské byty sú veľmi žiadané, lebo umožňujú novému majiteľovi prispôsobiť si vnútorné prostredie podľa svojich predstáv a preferencií.

Byt je slnečný a vďaka svojej rozlohe 67 m2 je priestranný. Na chodbe je kumbál, ktorý poskytuje ďalší úložný priestor. K dispozícii je aj veľká, samostatná pivnica. Byt sa nachádza na 7.pochodí z 8.p. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je kvalitná rekonštrukcia a 6 metrov dlhá loggia, na ktorú sa dostanete z obývačky. Budúci vlastník určite ocení, že denné časti bytu (obývačka a kuchyňa) sú veľké a poskytujú tak dostatok priestoru na trávenie príjemných chvíľ v novom domove.

Za výhody tejto ponuky považujeme:

- vyhľadávaná lokalita,
- krásna promenáda popri jazere,
- na sídlisku je veľa materských, základných a stredných škôl,
- nízke mesačné náklady,
- pražský typ bytu,
- byt je priestranný a slnečný,
- byt má dlhú loggiu,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe a pivnica,
- slušný vchod a milí susedia,
- kompletná rekonštrukcia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

7
8
3
69.45 m²
67 m²
osobné
po rekonštrukcii
predané

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Ulica Važecká 3
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Od 1. informacneho telefonatu az po posledny oznamovaci email o potvrdeni zapisu do katastra prebehlo vsetko na velmi prijemnej a profesionalnej urovni. Na termine obhliadky sa dalo dohodnut, komunikacia prebiehala cely cas ferovo, promptne a stale sme nasli odpoved na akukolvek otazku. V pripade vyskytu problemu, nikdy neviete co sa stane, sa naslo rychle riesenie. Urcite by som odporucil tuto kancelariu a hlavne Lenku dalej. Dakujem za vsetky poskytnute sluzby :)

Erik

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

Sedieť na gauči vo svojom novom domove a vychutnávať si dobré vínko pri filme...Vďaka Lenke splnený sen. Naozaj jedno veľké ďakujeme patrí Lenke za všetko čo pre nás spravila <3 Oslovili sme ju na základe odporúčania a od prvého stretnutia sme vedeli, že lepšie sme si vybrať nemohli. Krásne nám vysvetlila jednotlivé kroky a postup, vykreslili sme jej našu predstavu a o pár dní na to sme už mali niekoľko obhliadok. Lenka vždy úprimne a profesionálne zhodnotila každú nehnuteľnosť a jej detailnému oku neuniklo nič ;) Stále dobré naladená a s úsmevom na perách nakazí každého optimizmom. Zabezpečila všetky potrebné papiere, prihlásenia a samozrejmosťou je aj porealitný servis, dokonca aj nočná mora každého- daňové priznanie :D Klobúk dole pred jej schopnosťami – takto to vyzerá, keď niekoho práca naozaj baví.

Ivana Medvecová

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Všetky referencie