NÁJDENÉ: Hľadám pre klientku na kúpu 3 - izb. byt v Košiciach

  • Snímka.PNG

NÁJDENÉ:
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. exkluzívne zastupuje klientku pri kúpe bytu. Naša klientka má záujem konkrétne o tento typ bytu s požiadavkami:

- 3-izbový byt
- lokalita: Košice - Nad jazerom, Západ - Terasa
- byt nový/zrekonštruovaný,
- podmienkou je balkón aj výťah,
- preferované poschodia všetky okrem prízemia a najvyššieho poschodia
- cena cca do 170 000 €

Ak o takejto nehnuteľnosti viete, dajte nám tip a my Vás v prípade kúpy finančne odmeníme. Tešíme sa na spoluprácu.
0907 391 442

Podrobné informácie

68 m²
osobné
úplne prerobený
predané
čiastočne
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ kúpa
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 391 442

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Na pána Reviľáka sme natrafili náhodou. ale ale bolo to naše najlepšie rozhodnutie.Komunikacia aj prístup naozaj ustretový. Ďakujeme za kompletný servis pri kúpe bytu. Poradil a odkomunikoval naozaj všetko a vďaka tomu sa nám podarilo rýchlo nájsť vlastné bývanie. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame aj ďalej.

Mária Reľovská

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

V našej rodine sme potrebovali súčasne predať jeden byt a kúpiť druhý byt. Nevedeli sme ako sa s tým potrápime, ale osud nám zavial do cesty Lenku. Bolo to to najlepšie, čo nás v tom čase mohlo stretnúť. Lenka je úžasná, milá, empatická žena a hlavne vo svojom odbore veľká profesionálka. Vie o čom hovorí, veľmi dobre vie zhodnotiť situáciu a ak treba tak aj poradiť. Všetko, čo Lenka povedala aj dodržala. S takými službami sme sa ešte nestretli – a to už sme predtým predávali a kupovali nehnuteľnosti. O každom kroku, obhliadke, o postupoch nás vždy informovala. Nikdy sme ju nemuseli v ničom naháňať. Predaj a kúpa sa vďaka Lenke podarila bez stresov a veľmi nám pomohla (vybavila všetko od podpisov, stretnutí, prepisov na SBD, elektriny, plynární ...). Ak budeme v budúcnosti riešiť čokoľvek, čo sa týka nehnuteľností určite jednoznačne oslovíme Lenku. Patrí jej veľká vďaka a Lenka prajeme Vám v živote hlavne veľa zdravia, veľa pracovných úspechov a mnoho spokojných zákazníkov.

Zuzana

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Už pred nákupom a myšlienkou kúpy nehnuteľnosti som vedel na koho sa obrátim, ak k tomu dôjde. Je síce pravda, že som mal s Paťkou nadštandardné kamarátske vzťahy, keďže sme bývalí spolužiaci, ale to nemení nič na tom, ako sa stará o celý kolobeh obhliadok, podpisu zmlúv a vecí spojených s kúpou. Moja situácia bola o to špecifická, že pracujem dlhodobo v zahraničí a na Slovensko sa nedostávam tak často. Aby som to zhrnul: pri nadobudnutí nehnuteľnosti som sa nestaral vôbec o nič, pricestoval som na Slovensko podpísať zmluvy a cestoval naspäť. O celý proces, ktorý zahŕňal obhliadky, kontrolu dokumentov a porealitný servis som sa mohol spoľahnúť na Paťku, ktorá sa o všetko postarala a všetko vyriešila. Ešte raz teda jedno veľké Ďakujem za sprevádzanie pri nadobudnutí vlastného bývania.

Patrik Gašparik

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Všetky referencie