PREDANÉ Na predaj krásne zrekonštruovaný 3-izb. byt pražského typu

  • 20220925_152826_edited.jpg
  • 20220925_153736_edited.jpg
  • 20220925_152920_edited.jpg
  • 20220925_155904_edited.jpg
  • 20220925_154913_edited.jpg
  • 20220925_161922_edited.jpg
  • 20220925_162057_edited.jpg
  • 20220925_162315_edited.jpg
  • 20220925_163430_edited.jpg
  • 20220925_163517_edited.jpg
  • 20220925_160217_edited.jpg
  • 20220925_160303_edited.jpg
  • 20220925_160404_edited.jpg
  • 20220925_163643_edited.jpg
  • 20220925_161334_edited.jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj pražský typ 3-izbového bytu na sídlisku Nad jazerom v Košiciach. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom, panelovom bytovom dome na ideálnom 6.poschodí zo 7.

Mestská časť Košice - Nad jazerom je obľúbenou lokalitou, ktorá ponúka veľa možností na trávenie voľného času. Byt má výbornú polohu (Sputniková 4.), keďže v blízkosti sa nachádza pizzeria, posilňovňa, ale aj obchody Billa, Milk Agro vďaka ktorým je v okolí dostatok parkovacích miest.
Skvelá orientácia bytu na dve svetové strany (východ a západ) Vám zabezpečí dostatok svetla počas celého dňa.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou a preto je vhodná pre klienta, ktorý hľadá vkusné zariadený, moderný a priestranný byt s množstvom odkladacieho priestoru. Výbornou správou pre budúceho majiteľa je okrem iného 6m² loggia a aj klimatizácia v byte. K rozlohe bytu 68m² patrí navyše aj 2m² kumbál na chodbe pred bytom +2m² pivnica. Budúci majiteľ určite ocení, že denné časti bytu (obývačka a kuchyňa) sú prepojené a poskytujú tak dostatok priestoru na trávenie voľného času. Veľkou výhodou je, že spálňa má samostatný šatník a v kúpeľni sa nachádzajú dve umývadlá. Byt sa predáva kompletné zariadený, stačí sa len nasťahovať.

Výhody tohto bytu:
- vyhľadávaná lokalita,
- krásna promenáda popri jazere,
- na sídlisku je veľa materských, základných a stredných škôl,
- nízke mesačné náklady,
- hliníkové vonkajšie rolety,
- pražský typ bytu,
- byt je priestranný a slnečný,
- byt má dlhú loggiu,
- k bytu prislúcha kumbál na chodbe a pivnica so svetlom a regálmi,
- slušný vchod a milí susedia,
- kompletná rekonštrukcia,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0914 707 969 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

6
7
3
72 m²
osobné
úplne prerobený
predané
optika
spoločné
6 m²
2 m²
zariadený
juhozápadná

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Nad Jazerom
  • Mesto Košice - mestská časť Nad jazerom
  • Ulica Sputniková
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Ďakujeme za pomoc pri hľadaní domova. Skvelý, vždy pozitívny prístup Lenky, samotná profesionalita a znalosti nám urýchlili celý proces hľadania a kúpy nehnutelňosti. Môžme len odporúčať :)

Dušan Frkáň

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Niekedy sa človek minie povolaniu, avšak v prípade Lenky je všetko presne tak ako má byť. Človek na správnom mieste :) Vďaka tebe sme zvládli nezvládnuteľné a nevieme si ani len predstaviť ako veľmi by sme boli stratení bez teba a tvojej profesionality . Ďakujeme, že si si všetky pocity prežila s nami a všetko si vyriešila tak, aby sme si aj naďalej mohli žiť pekný, rodinný život :)

Marek Lacko

Dobrý deň prajem. Týmto chcem veľmi pekne poďakovať p. Reviľákovi a slečne Havrilovej. Spolupráca s p. Reviľákom bola veľmi seriózna, príjemná a nad moje očakávania. Pri predaji aj kúpe nehnuteľnosti vyhovel všetkým mojím požiadavkam a poradil vo všetkom, do čoho som ja nevidel. Predávať náš byt sme sa rozhodli asi v tom najťažšom období (pár mesiacomv pred koncom roka 2022) a aj napriek tomu spravili pre mňa a moju rodinu maximum. Všetko išlo hladko a chcem hlavne vyzdvihnúť porealitný servis. Veľa spoločnosti a maklérov dajú po realizácii predaja ruky preč od klienta, no v tomto prípade nám p. Reviľák veľmi zjednodušil a zpríjemnil sťahovanie a vybavovanie zdĺhavých papierovačiek. Ešte raz ďakujem a prajem veľa veľa takto spokojných klientov. Za mňa a moju rodinu som vďacný, že sme sa pustili do spolupráce s Vašou spoločnosťou a konkrétne s p. Reviľákom.

Emil Kicoš

Top ! Pri ďalšej nehnuteľnosti voľba jasná !

Freeman

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Dobrý deň prajem Pred pár mesiacmi sme oslovili pani Lenku Brancovu k predaja nášho bytu.Chem vydvihnuť jej profesionalný prístup,jej komunikáciu s nami a ostatnými osobami okolo predajaJe to veľmi mila osôbka,uslievava,ľudská a hlavne vedela nám vo všetkom poradiť.Nepozná slovko nie..neda sa…Stale hľadala riešenie Predajom bytu jej skvelá práca neskončila a to nás nesmierne potešilo.Ešte som nepočula,aby realitka vybavovala inkaso,plyn,elektrina.odpad,kataster…skratka všetko,čo sa dalo.A my sme si mohli vychutnávať príjemnú atmosféru doma. Ešte raz jedno veľké ďakujem.

Eva Soľárová

Nároky na naše nové bývanie vs. množstvo času, ktoré sme mu mohli obetovať boli v neférovom nepomere, tak sme sa rozhodli osloviť profesionálov. Brancová Štellmach sú ako párky a horčica. Samostatne tiež fajn, ale až dokopy to hrá ako má :) Veľká spokojnosť, zohľadnenie nášho rodinného života a okamžité vybavenie každej požiadavky. Navyše aj radosť z každého stretnutia s energickou Lenkou je tou pridanou hodnotou, ktorú sme hľadali.

Marcel Jankura

Veľká vďaka za ľudí, ako je pán Ján Ješko. Pomáhal nám s hypotékou pre nášho syna a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná s jeho profesionalitou ústretovosťou a odbornosťou. Odbremenil nás od mnohých vecí, vlastne od všetkých veci týkajúcich sa hypotéky, začo som mu veľmi vďačná. Pomáhal nám nielen s hypotékou ale aj s výberom vhodnej nehnuteľnosti poukazoval na ich klady, ale aj nedostatky. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť komu zveriť túto prácu, určite by som sa rozhodla opäť pre pána Ješka. Môžem ho len odporúčať všetkým.

Erika Zaffova

Všetky referencie